۱۹ / خرداد / ۱۴۰۴ - 09 June 2025
11:11
کد خبر : 9513149
۰۶:۰۸

۱۴۰۲/۰۲/۲۷
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه دشتستان:

امروزه ارتباطات نوعی قدرت نرم است

حجت الاسلام ابوذر شاد گفت: روابط عمومی‌ها نقش برجسته‌ای در تقویت الگوی مدیریت جهادی و تبیین گام دوم انقلاب اسلامی دارند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از دشتستان، متن پیام تبریک به شرح ذیل است.
بسم الله الرحمن الرحیم
فرارسیدن بیست و هفتم اردیبهشت ماه؛ روز ارتباطات و روابط عمومی را به تمامی دست‌اندرکاران ساعی و پرتلاش عرصه ارتباطات و روابط عمومی که در جهت ایفای رسالت خطیر گردش شفاف و صحیح اطلاعات گام بر می‌دارند، تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.
بی‌شک، دنیای امروز، دنیای ارتباطات است و نقش اصحاب خبر و رسانه به عنوان مشعل داران توسعۀ آگاهی که با به‌کارگیری هنر، مهارت، تدبیر و دانش خود، فضایی سالم برای اطلاع رسانی شفاف و ارتباطات اثربخش بین مردم و سازمان‌ها را فراهم می‌کنند، انکارناپذیر بوده و قابل تقدیر است.
نامگذاری روزی به نام روز ارتباطات و روابط عمومی که به مثابه آینه تمام نمای انتظارت و مطالبات مردم از سازمان‌ها و نهاد‌ها عمل می‌کنند، بیانگر اهمیت روز افزون شبکه‌های ارتباطی در دنیای پیچیده امروز است.
بر این اساس، این روز، فرصتی مغتنم برای بازبینی هوشمندانه و منصفانه راه‌های طی شده در جهت تعامل و تامین دانش اجتماعی و نیز ترسیم و تبیین افق‌ها و چشم انداز‌های روشن برای فردای بهتر است.
امروزه ارتباطات نوعی قدرت نرم است و کسانی که توانایی برقراری ارتباط ندارند، قدرت و نفوذ کمتری دارند.
امید است در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به نام «مهار تورم، رشد تولید» مزین شده است روابط عمومی‌ها به عنوان یکی از ارکان مهم تأثیرگذار در امر اطلاع رسانی و امیدآفرینی، با همیاری گسترده درون و برون سازمانی بتوانند بیش از پیش در راستای اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ایفای نقش کنند.
با گرامیداشت این روز و تقدیر و تشکر از عموم تلاشگران عرصۀ ارتباطات، روابط عمومی سپاه ناحیه دشتستان و اصحاب رسانه شهرستان دشتستان، از خداوند بلند مرتبه، برای تمامی عزیزان، توفیقات روزافزون در جهت اعتلای امر مقدس اطلاع رسانی، آرزو می‌کنم.
ابوذر شاد
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه جوادالائمه (ع) شهرستان دشتستان
انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید