به گزارش خبرگزاری بسیج از بوشهر، سرتیپ علی رزمجو در در این مراسم ضمن تبریک فرارسیدن سالروز حماسه ساز آزادسازی خرمشهر گفت: دشمنان جمهوری اسلامی ایران با اعمال جنگ شناختی خود در کشور هدف دارند که اعتقادات جامعه را با اقدامات خود کمرنگ کنند به همین دلیل شایسته است همانطور که در دوران دفاع مقدس مجاهدان اسلام اهداف دشمنان را با اتکای به ایمان خود سرنگون میکردند در حال حاضر نیز شایسته است جامعه با اتکای به ایمان و به کارگیری جهاد تبیین جنگ های شناختی دشمنان را خنثی نمایند.
وی با بیان اینکه کشور در دوران دفاع مقدس دچار فقر در داشتن تجهیزات نظامی بود تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران به دلیل دارا بودن معنویات، خون پاک شهدا و رهنمودهای امام راحل در دوران دفاع مقدس با حداقل امکانات نظامی حداکثر بهره را در جهت پیشرفت در جنگ و عقب راندن دشمنان را می برد.
سردار علی رزمجویی مساجد را در جامعه بسیار مهم دانست و خاطرنشان کرد: سنگر سیاست، دیانت و معنویت در جامعه اسلامی مساجد میباشند و شایسته است در جهت جذب هرچه بهتر افراد به سوی مساجد مسئولین امر اهتمام ویژهای داشته باشند.
فرمانده سپاه امام صادق علیه السلام استان بوشهر قوت گرفتن پایگاه های مقاومت بسیج را سدی بر اهداف دشمنان دانست و بیان کرد: شایسته است تمام پایگاههای مقاومت بسیج با به کارگیری فرماندهان فعال و جهادی در راستای تقویت و قوی کردن این پایگاه ها تلاشی مضاعف کنند تا همیشه روبروی اهداف دشمنان جمهوری اسلامی ایران پایگاه های مقاومت بسیج همچون سدی ظاهر شوند.
انتهای پیام/