۳۱ / تير / ۱۴۰۴ - 22 July 2025
01:21
کد خبر : 9515481
۱۶:۰۶

۱۴۰۲/۰۳/۰۴
رئیس دانشگاه امام حسین(ع):

برای مقابله با جنگ ترکیبی دشمن باید روش‌های بومی طراحی کنیم

ساری-رئیس دانشگاه امام حسین (ع) گفت: باید برای مقابله با این جنگ روش های بومی خودمان را طراحی و استفاده کنیم.

برای مقابله با جنگ ترکیبی دشمن باید روش‌های بومی طراحی کنیم

به گزارش خبرگزاری بسیج از مازندران، دکتر محمدرضا حسنی آهنگر  امروز در همایش جهاد‌تبیین که با موضوع جنگ ترکیبی و راه‌کارهای مقابله با آن در دانشگاه آزاد اسلامی ساری به تشریح جنگ شناختی دشمن پرداخت و گفت: ما درگیر جنگ هوشمند و ترکیبی هستیم که دشمن  با یک نقشه جامع علیه ایران براه انداخته است فارغ از اینکه  جامعه ما را نشناخت.

رئیس دانشگاه امام حسین(ع) با بیان این مطلب که باید ولایت فقیه و جایگاهی که در جامعه دارد را بخوبی بشناسیم، افزود: تدابیر و فرامین امام خمینی(ره) و رهبرمعظم انقلاب در امتداد ترجمان قرآن و احادیث پیامبر و ائمه(ع) است.

دکتر حسنی آهنگر در ادامه به روش های مقابله با جنگ ترکیبی هم اشاره و اضافه کرد: باید برای مقابله با این جنگ از روش های بومی خودمان هم استفاده کنیم.

به گفته رئیس دانشگاه امام حسین(ع) دین مبین اسلام برای تمام ابعاد زندگی انسان برنامه دارد و باید جهان‌گستر شود.

انتهای پیام/.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید