به گزارش خبرگزاری بسیج از دشتستان، سینا جمالی دبیر برگزاری برنامههای زیرسایه خورشید شهرستان دشتستان گفت: همزمان با ورود خادمان بارگاه ملکوتی علی ابن موسی الرضا (ع) و حاملان پرچم مطهر امام رئوف، آیین استقبال با حضور اقشار مردم برگزار شد.
وی افزود: اهالی روستاهای خوش آب وخوش مکان با نثار صلوات و صلوات خاصه امام رضا (ع) ازخادمین آستان قدس استقبال کرده و پرچم تبرکی حرم این حضرت را به آغوش ارادت خویش کشیدند.
جمالی افزود: در این مراسم، مشتاقان و دلدادگان امامت و ولایت با شور و شعف از خادمین حرم رضوی که نوای رضا جانم را طنین انداز کردند، استقبال کردند و دانش آموزان با اعلام خیر مقدم به خادمان حرم مطهر، عشق وارادت خود را به اهل بیت به ویژه امام رضا (ع) را ابراز کردند.
گفتنی است، امام جماعت، اهالی و مسئولان روستاهای خوش آب وخوش مکان در این برنامه معنوی حضور فعال داشتند.
انتهای پیام/