حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب در پیامی به‌مناسبت آغاز سال ۱۴۰۲، سال جدید را با عنوان سال«مهار تورم، رشد تولید» نام‌گذاری کردند.

      

رهبر انقلاب در دیدار با مسئولان نظام : ما گفتیم رژیم صهیونیستی ۲۵ سال دیگر را نمی‌بیند، خودشان عجله کردند و زودتر می‌خواهند بروند.

      
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور:
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور گفت: تأمین امنیت کشور در گرو اکرام خانواده شهدا و ایثارگران و آزادگان بوده و اگر بی توجهی به آن شود امنیت ملی به خطر می‌افتد.
کد خبر: ۹۵۱۶۴۳۱
|
۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۲

یه گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی، حجت الاسلام و المسلمین یوسفعلی شکری نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور در شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت خراسان جنوبی که با حضور استاندار برگزار شد، افزود: اکرام جامعه ایثارگران یکی از راه‌های ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است و نباید در این مسیر از هیچ تلاشی فرو گذاری کرد.

وی افزود: باید زیرساخت‌های تکریم ایثارگران در جامعه به عنوان فرهنگ عمومی نهادنیه شود تا به درک درستی از آن برسیم.

نماینده، ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با اشاره به شهادت یکی از مرزبانان خراسان جنوبی گفت: شهید بادامکی که چند روز قبل در استان خراسان جنوبی تشییع شد با وجود فرزند یک ساله و همسر ۱۷ ساله‌ای که دارد به راحتی مسئولیت امنیت این جامعه را پذیرفت و در مرز، خدمت کرد لذا نباید خانواده این قبیل شهدا فراموش شوند.

وی یادآور شد: پاسخگویی مناسب به خانواده ایثارگران  تکلیف شرعی همه دستگاه‌های اجرایی است و حفظ حرمت این جامعه بر همه لازم می‌باشد.

حجت الاسلام شکری با اشاره به رنج‌هایی که جانبازان در طول دوران زندگی تحمل می‌کنند، عنوان کرد: اکرام این افراد و اقناع درست آن‌ها کمترین توقعی است که از جامعه می‌توان داشت.

وی تأکید کرد: مزار شهدا باید دار الشفاء عارفان باشد لذا ساخت بنا باید طوری انجام شود که مزار شهدا را تحت پوشش گرفته و با کیفیت مطلوب به عنوان مرکز فرهنگی مورد استفاده قرار گیرد.

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور افزود: کرامت‌های شهدا بدون جعل و اغراق بر اساس واقعیت باید جمع آوری و به اطلاع عموم برسد تا این مسئله نهادینه شود.

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور گفت: مزار افرادی که برای امنیت جامعه از جان خود گذشتند، دار الشفاست.

وی اظهار داشت: برنامه‌های فرهنگی در گلزار شهدا باید با جدیت از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران دنبال شود و در این خصوص مسئولیت سنگین است.

حجت الاسلام شکری عنوان کرد: معراج شهدا در شهر بیرجند به عنوان پایگاه فرهنگی فرزندان شهیدان ارزشمند بوده و باید به هر ترتیبی حفظ شود.

وی افزود: اگر انسان‌های شریفی جان به کف می‌گیرند و شهید می‌شوند تا مردم در آرامش باشند حق طبیعی است که باید به آن‌ها بدون منت خدمت کرد.

حجت الاسلام شکری گفت: در نظام آفرینش اگر حاکمیت و مردم به وظیفه خود عمل کنند نشاط در جامعه رواج پیدا می‌کند و اینگونه رویش و برکت را در جامعه شاهد خواهیم بود.

وی تأکید کرد: باید قدردان آن انسان‌هایی باشیم که در راه امنیت و آرامش جامعه از جان خود گذشتند.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها