۰۴ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 24 April 2025
05:20
کد خبر : 9516745
۰۸:۴۱

۱۴۰۲/۰۳/۰۹

نشست هم‌اندیشی مدیران صندوق‌های قرض الحسنه حوزه حضرت نرجس (س)

با حضور مجید ابراهیمی کارشناس تسهیلات و اشتغال ناحیه امام حسن مجتبی (ع)و مدیران و سرگروه‌های صندوق قرض الحسنه نشست مدیران در سالن جلسات حوزه حضرت نرجس (س)برگزار شد.

نشست هم‌اندیشی مدیران صندوق‌های قرض الحسنه حوزه حضرت نرجس (س)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم، در این نشست مدیران صندوق ضمن ارائه گزارشکار یکساله صندوق به بیان پیشنهادات و مشکلات صندوق پرداختند.

ابراهیمی تسهیلگر ناحیه امام حسن مجتبی (ع) با توضیحاتی پیرامون سامانه یارا که مخصوص ثبت و به روز‌رسانی صندوق‌های مردم نهاد بسیج می‌باشد عنوان کرد: با تسهیلات در نظر گرفته شده بابت صندوق‌ها هر صندوق می‌تواند یک کارگاه تولیدی راه‌اندازی کند و با سود این کارگاه به اعضای خود تسهیلات جهت راه‌اندازی مشاغل خانگی بدهد.

در پایان این نشست ابراهیمی به سؤالات افراد در خصوص مباحث و مسائل مختلف مرتبط با صندوق‌های قرض الحسنه پاسخ داد.

گفتنی است در این نشست کارگاه‌های برتر تولید‌کننده سال‌های پیش جهت تعامل و هم افزایی با دیگر تولید‌کنندگان معرفی شدند.

انتهای خبر /تقی نژاد


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید