۱۷ / تير / ۱۴۰۴ - 08 July 2025
16:42
کد خبر : 9517005
۰۹:۴۸

۱۴۰۲/۰۳/۱۰
امام جمعه اهل سنت بندرپل :

دهه کرامت فرصتی برای پرورش و تقویت معنویت در جامعه است

نشست تبیینی امام جمعه اهل سنت بندر پل با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج سپاه بندر خمیر در دهه کرامت برگزارشد.

شیخ حسین بازماندگان امام جمعه بندر پل شهرستان بندر خمیر ضمن قدردانی از فعالیت‌ها و خدمات فرماندهان پایگاهها در قرار گاههای تحول محلات گفت : جشن‌های دهه کرامت نماد وحدت و همدلی و عامل مهم معنویت‌افزایی در جامعه است و آنچه امروز جامعه به آن نیاز دارد تا هدف دشمن در ایجاد تفرقه و اختلاف را خنثی کند، محوریت قرار دادن قرآن و اهل بیت می‌باشد و لازم است اخلاق و معنویت را در جامعه تقویت کرد.

وی با بیان اینکه جشن‌های دهه کرامت، مهربانی و رأفت و معنویت را در جامعه ترویج می‌دهد، گفت:
دهه کرامت فرصتی برای پرورش و تقویت معنویت در جامعه است و باید تمامی نهادهای فرهنگی و خدماتی با همکاری و همدلی در برنامه های در نظرگرفته شده مشارکت داشته باشند.


وی در ادامه افزود :ما باید دشمنان را بشناسیم و آنها را به جامعه بشناسانیم زیرا خیلی ها هستند که با اسم اسلام و ادعای مسلمانی و شعار اسلام و با پرچم الله اکبر به اسلام خیانت می‌کنند و چهره مسلمانان راخراب و به جان مسلمانان و برادران دینی ما یورش برده و آنهارا شهید می‌کنند و برای توجیه این عمل شنیع و زشتشان عنوان میکنن خون مسلمانان سوری بر ما حلال است،ما باید پرده از چهره داعش خبیث برداریم و به جهانیان ثابت کنیم که اینها نتنها مسلمان نبوده بلکه از اسلام و ارزش های اسلامی چیزی نمی‌دانند و از آن فاصله دارند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید