حضرت آیت الله خامنه ای :روز ولادت نبىّ بزرگوار اسلام، روز تدبّر در برکات بی پایان این مولود مکرّم است

      

حضرت آیت الله خامنه ای:بسیج یادگار بزرگ و درخشان امام راحل است

      

حضرت آیت الله خامنه ای:بسیج مظهر اقتدار ملیست

      

حضرت آیت الله خامنه ای: ولادت پیغمبر اکرم (صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم) روحی بود که در کالبد دنیای مرده‌ی آن روز دمیده شد

      
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی تأکید کرد:
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی بر لزوم تبیین دستاورد‌های نظام و دولت توسط اساتید برای دانشجویان دانشگاه‌ها تأکید کرد.
کد خبر: ۹۵۱۷۱۳۸
|
۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۱

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی، محمدرضا طالبی معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند اظهار داشت: قشر جوانی در اختیار دانشگاه‌ها قرار دارد که فضای مجازی که مدیریت و فرمان آن بر عهده ما نیست بر روی این قشر تأثیر گزار است.

وی با بیان اینکه در خیلی از بخش‌ها در کشور تحریم هستیم و تنها موضوعی که تحریم نیست، اینترنت و فضای مجازی است، افزود: دشمن به خاطر اینکه بتواند القای تفکرات غربی و منافع خودش را در داخل دنبال کند در همین یک موضوع ما را تحریم نکرده‌است.

معاون استاندار با بیان که ما اعتراف داریم که در موضوعات اقتصادی و معیشتی مشکلاتی در سطح کشور وجود دارد، عنوان کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران در چهار دهه گذشته در زمینه‌های مختلف توفیقات بسیار خوبی در سطح استانی، منطقه‌ای، ملی و بین المللی داشته است.

طالبی با اشاره به ناامنی‌ها مختلف در کشور‌های همسایه و مشکلات مختلف ناشی از آن، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران امنیت کامل برخودار است که این نعمت بی‌نظیری می‌باشد.

وی عنوان کرد: شما به عنوان قشر فرهیخته، انقلابی و ولایی بخشی از وقت خود را برای تبیین رهاورد و دستاورد‌های نظام اسلامی و دولت و مسائل و واقعیت‌های مختلف جامعه در راستای امیدآفرینی در جامعه برای دانشجویان بگذارید چرا که تبیین این مسائل از طرف شما اساتید بهتر از سایر افراد اثرگزار خواهد بود.

معاون استاندار با اشاره به اینکه در دوران ریاست دکتر هاشمی شاهد ارتقاء دانشگاه آزاد بیرجند از جوانب مختلف بوده‌ایم، بیان کرد: افزایش و ارتقاء رشته‌ها و اقدامات خوب رفاهی برای کارکنان و اساتید این دانشگاه، از اقدامات بسیار خوبی است که در دوران ریاست دکتر هاشمی دنبال شده است.

طالبی با بیان اینکه باید شاهد ارتقای علمی در سطح دانشگاه‌های خراسان جنوبی باشیم، بیان کرد: دکتر هاشمی از نیرو‌های ارزشی و جهادی بودند و در دوران ریاست خود تلاش‌های وافر و خوبی در راستای ارتقاء دانشگاه انجام دادند.

وی تکریم و معارفه را امری طبیعی دانست و گفت: رئیس جدید دانشگاه آزاد بیرجند هم فردی با تجربه هستند، اما خواسته ما این است که همه کارکنان همراهی و همکاری خوبی با این بزرگوار داشته باشند تا این همراهی و تعاملات باعث ارتقای سطح علمی دانشگاه و خراسان جنوبی شود.

در این جلسه از تلاش‌های هاشمی تقدیر و عزیزی به عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند معرفی شد.

انتهای‌ پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها