۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
20:07
۱۱:۴۶

۱۴۰۲/۰۳/۱۲
بخشدار محمدیه؛

رصد دقیق کیفیت پخت نان و ساعات کاری نانوایی های بخش محمدیه از سوی بخشداری محمدیه

آخوندی از رصد دقیق کیفیت پخت نان و ساعات کاری نانوایی های بخش محمدیه از سوی بخشداری محمدیه خبر

 

قزوین_ به گزارش بسیج محسن آخوندی بخشدار محمدیه ضمن بازدید میدانی از نانوایی های سطح شهر محمدیه با تاکید بر لزوم نظارت مستمر بر عملکرد نانوایی‌های سطح بخش محمدیه تاکید بیان کرد: مردم از وضعیت موجود پخت و عرضه نان در نانوایی ها رضایت ندارند و باید تاثیر نظارت ها را لمس کنند.

محسن آخوندی اظهار داشت: با اجرای طرح هوشمندسازی یارانه آرد، تخلفات موجود در برخی نانوایی ها کاهش یافته و با تدابیر اتخاذ شده در این طرح، تخلفات به صورت آنلاین رصد و بر کاهش یا افزایش آرد تحویلی به نانوایان تاثیر می گذارد.

بخشدار محمدیه با اشاره به نحوه کنترل و پیگیری فروش نان در سامانه نانینو، افزود: در این سامانه کارت‌های تکراری و فروش‌های غیر متعارف و ارقام غیر واقعی کنترل و پیگیری می‌شود و نانوایان نیز با دقت بیشتری به مردم خدمات می‌دهند.

وی اجرای مرحله دوم هوشمند سازی یارانه آرد را گام دیگر در ساماندهی آرد و نان برشمرد و گفت: مرحله دوم و شناورسازی واگذاری آرد یک قدم رو به جلو است و براساس این طرح چنانچه نانوا خوب عمل کرده و پخت مناسب داشته باشد، در عرض چند ماه می‌تواند سهمیه خود را افزایش دهد، البته طی چند روز اخیر و با تلاش های فرماندار شهرستان البرز، عملکرد خوبی در این زمینه داشتیم و فوق العاده ها براساس عملکرد جذب و بین نانوایان توزیع شد و ادامه دارد‌.

آخوندی یکی دیگر از نارضایتی های مردم از عملکرد نانوایی ها را تعطیلی خودسرانه اعلام کرد و گفت: در همین راستا مکاتباتی با اتحادیه داشته ایم تا تعطیلی لحاظ شده در نانوایی ها به روزهای هفته توزیع شود، زیرا رضایت مردم باید ملاک کارنانوایی‌ها باشد.

وی اضافه کرد: کیفیت پخت نان برخی از واحدهای نانوایی بخش محمدیه و روستاهای بخش در حد مطلوب نیست و در این خصوص گلایه‌هایی از طرف شهروندان وجود دارد که باید نظارت‌ها در این خصوص افزایش یابد، هفته گذشته بازدید سرزده و میدانی از نانوایی های محمدیه و مهرگان داشتیم که تخلفات احصاء و برخورد لازم صورت گرفت و طی روزهای آینده این نظارت ها به سایر شهرها و روستاها نیز گسترش می یابد.

آخوندی در پایان با تاکید بر لزوم شروع به کار نانوایی‌ها طبق ساعات کاری اعلام شده، تصریح کرد: بر رعایت ساعات پخت، کیفیت پخت نان و بهداشت عمومی نانوایی ها حساس هستیم و شخصا جدای از نظارت های تیمی به صورت روزانه و در ساعت های مختلف در نانوایی ها حضور پیدا کرده و اوضاع رصد می شود.

 

انتهای پیام/۱۰۱۰


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید