
به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، امیر بخشی زاده در دیدار با نماینده - هریس افزود: مهمترین اولویت اصلی ما از زمان حضور در اداره راه و شهرسازی استان پیشرفت پروژه های راهسازی و مسکن و طرح نهضت ملی بوده و علی رغم سالهای گذشته جاده اهر- هریس از 70 درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار می باشد.
وی ادامه داد: این طرح که متاسفانه با بدهی بالایی نزدیک 80 میلیارد تومان نیمه تمام مانده بود با پیگیری های مکرر نماینده اهر – هریس در مجلس شورای اسلام جناب آقای محرم زاده و طی رایزنی ها و تشکیل جلسات متعدد با وزیر و معاون وزیر انجام شده بود مبلغ 125 میلیارد تومان اعتبارتوسط بانک ملت اختصاص یافته و پرداخت خواهد شد.
بخشی زاده با اشاره به اینکه مبلغ 54 میلیارد تومان از اعتبار این پروژه توسط نماینده اهر – هریس تخصیص یافته و نیز مبلغ 20 میلیارد تومان با تواضن از طریق سازمان برنامه بودجه استان و تخصیص در برنامه و بودجه تهران تصویب شده است افزود: روی هم مبلغ 66 میلیارد تومان برای پرداخت نهایی اقدام شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجانشرقی اضافه کرد: کمربندی شرق که به عنوان بزرگترین مشکل هم از نظر پدافند غیر عامل و هم در هر حالت من جمله سفرهای روزهای آخر هفته از مسیر فلکه مشکین تا نیروگاه دچار ترافیک بوده با قولهایی که وزیر محترم و نماینده اهر – هریس داده اند مبلغ 50 میلیارد تومان اعتبار به لطف خدای منان تخصیص یابد تا مشکل این کمربندی به طرف مغان و کلیبر هم به اتمام برسد .
بخشی زاده افزود: با همت مسئولان و اجازه ساخت با پیمانکار جدید و با تاکیدات مداوم و پیگیری نماینده اهر – هریس پروژه بزرگراه اهر – هریس – در سختی زمستان تکمیل شد.