۲۶ / خرداد / ۱۴۰۴ - 16 June 2025
01:12
کد خبر : 9518323
۱۰:۳۸

۱۴۰۲/۰۳/۱۵
مسئول معاونت عقیدتی سیاسی نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان زنجان:

قیام پانزده خرداد ۱۳۴۲ نقطه عطف انقلاب اسلامی است

زنجان- مسئول معاونت عقیدتی سیاسی نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان زنجان گفت: قیام پانزده خرداد ۱۳۴۲ نقطه عطف و زمینه ساز انقلاب اسلامی در تاریخ نهضت امام خمینی (ره) است.

 

قیام پانزده خرداد ۱۳۴۲ نقطه عطف انقلاب اسلامی است

حجت الاسلام محمد علی تیموری در گفتگو با خبرنگار بسیج زنجان؛ با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا با بیان اینکه بسترساز و منشا انقلاب اسلامی در بهمن ۱۳۵۷ راهپیمایی سال ۱۳۴۲ بود اظهار داشت: تظاهرات و راهپیمایی مردم در اعتراض به دستگیری امام راحل در سال ۱۳۴۲ بود که ابتدا در قم شروع و سپس به تهران، ورامین و دیگر شهر‌ها کشیده شد.


وی افزود: دستگیری امام خمینی (ره) به‌خاطر سخنرانی او در مدرسه فیضیه علیه محمدرضا شاه بود که در این سخنرانی حکومت وقت به حکومت یزید تشبیه شده بود.

مسئول معاونت عقیدتی سیاسی نمایندگی، ولی فقیه در سپاه استان زنجان به ویژگی‌های قیام اشاره کرد و گفت: قیامی که جنبه مردمی و اسلامی داشت و هم دارای یک رهبر واحد بود، و امام خمینی (ره) قیام ۱۵ خرداد را نقطه عطف انقلاب اسلامی بیان کرد و این نقطه عطف به پیروزی انقلاب اسلامی تبدیل شد.

وی بیان کرد: سخنرانی امام (ره) و قیام ۱۵ خرداد سبب شد تا ابهت شاه شکسته و چهره ریاکارانه و منافقانه شاه و ماهیت رژیم برای مردم روشن شود.

حجت الاسلام تیموری بیان کرد: قیام ۱۵ خرداد به عنوان مبداء انقلاب اسلامی شد، به گونه‌ای که امام (ره) در این باره فرمودند: ۱۵ خرداد از خاطره‌ها محو نخواهد شد و باید در سالروز آن، هر چه بیشتر آن را زنده نگه داشت.

وی افزود: این قیام مصداق آیه شریفه‌ای است که می‌فرماید کسانی که ایمان آورده و گفتند پروردگار ما خداست و سپس در راه دین استقامت کردند همانا وعده بهشت به آنها داده شده است.


مسئول معاونت عقیدتی سیاسی نمایندگی، ولی فقیه در سپاه استان زنجان افزود: این قیام که با رهبری علمای دینی شکل گرفته بود الهام گرفته از قیام عاشورا و نهضت امام حسین (ع) بود، و مردم در این قیام از مرجع تقلید دینی خود حمایت می‌کردند.

وی با اشاره به حضور فعال و تأثیرگذار زنان در قیام ۱۵ خرداد برای دفاع از اسلام و مرجعیت گفت: مورخان انقلاب اسلامی تصریح کرده اند که برای اولین بار زنان در نهضت امام خمینی (ره) همراه مردان در این راهپیمایی حاضر بودند و این خود نقطه عطفی در مبارزات ضد رژیم شاه بود.


حجت الاسلام تیموری عنوان کرد: پیام این قیام به همه ملت آزادیخواه جهان این است که اگر در مقابل ظلم و ستم ایستادگی کنید مطمئناً پیروز هستید و خداوند رحمت و نصرت خود را شامل حال شما می‌کند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید