به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در ناحیه حمیدیه؛ حجت الاسلام والمسلمین حسین حلفی در نشست جهاد تبیین درباره سالروز قیام پانزده خرداد و سی و چهارمین سالگرد ارتحال گفت امام خمینی (ره) از انقلاب پربرکت اسلامی درسهای متعددی به دیگران ارائه کرد و موفق شد اراده مردم را برای رهایی از ضعف، بردگی و دیکتاتوری بسیج کند.
حاج آقا حلفی خاطرنشان کرد: رویکرد امام خمینی (ره) روشی برای احیای معارف اهل بیت (ع) است. ایشان با تمامی جریانات انحرافی که سعی در آسیب رساندن به اسلام یا اهانت به حقوق مستضعفین داشتند، مبارزه کرد.
وی همچنین خاطرنشان کرد: رویکرد و روش امام خمینی (ره) پروژهای برای کل امت اسلامی است و تنها به جمهوری اسلامی ایران محدود نمیشود.
در پایان ادامه داد: امام (ره) همه احساسات مسلمانان جهان را به حرکت درآورد و بذر روحیه انقلابیگری علیه استبداد را در جانهای آنان کاشت.