۲۱ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 11 May 2025
02:26
کد خبر : 9518639
۲۳:۲۰

۱۴۰۲/۰۳/۱۶
فرمانده سپاه حضرت ولی عصر (عج) خوزستان؛

محرومیت زدایی با ارائه خدمات عدالت محور

سردار شاهوار پوردر بازدید از قرارگاه پیشرفت و آبادانی ؛ باید در رفع محرومیت با توجه به صحبت های مقام معظم رهبری با اولویت کار فرهنگی کار خود را پیش ببریم و یک بخش از وظایف ما ارائه خدمات عدالت محورانه میباشد

به گزارش خبرنگار‌خبرگزاری بسیج از اهواز:

فرمانده سپاه حضرت ولی عصر(عج) خوزستان بیان کرد:با تشکر از برادرانی که با تلاش های مجاهدانه برای رفع محرومیت ها توان خود را گذاشتند این چند ساله کارهای خوبی در زمینه های مختلف در چهارچوب قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه حضرت ولی عصر(عج) خوزستان انجام شده است و ما به دنبال کادر سازی هستیم تا این افراد بتوانند در آینده سکان دار مسئولیت های مهم باشند.

 

 سردار سرتیپ حسن شاهوار پور در ادامه افزود:ما باید در رفع محرومیت با توجه به صحبت های مقام معظم رهبری با اولویت کار فرهنگی کار خود را پیش ببریم و یک بخش از وظایف ما مسئله ارائه خدمات عدالت محورانه میباشد که از جمله این خدمات میتوان به آب سالم، تحصیل ، جاده و.... اشاره کرد و ما باید کمک کنیم تا در دسترس همه قرار بگیرد.

وی در پایان گفت:یکی از اولویت های جدی بحث آب شرب و آب رسانی به روستاها می باشد و بحث مهم دیگر مسئله حوادث اقتضایی همچون سیل، زلزله و...میباشد که باید در حد توان و دانش قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه حضرت ولی عصر(عج) خوزستان نقش آفرینی نماید.

امیر ضیغمی
خبرنگار: امیر ضیغمی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید