۲۳ / اسفند / ۱۴۰۳ - 13 March 2025
01:53

مشکل بی آبی در دهستان سادات محمودی بخش پاتاوه برطرف می شود

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد گفت؛ پروژه خط انتقال آب به دهستان سادات محمودی تامین اعتبار شده و بزودی در دستورکار قرار خواهد گرفت.

به گزارش خبرگزاری بسیج از یاسوج،درپی قطعی مکررآب در دهستان سادات محمودی و مراجعات مکررمردم و بادعوت بخشدار پاتاوه،فرماندار دنا به اتفاق مدیرکل آبفای استان ،مدیر آبفا شهرستان دنا باحضور در پاتاوه ازنزدیک منبع آب ،ترانس برق وسیستم پمپاژ آب را بررسی کردند.

در بازدید میدانی که جمعی از اهالی روستای بیژگن حضور داشتند، کوروش درخشان زاده فرماندار دنا در پاسخ به درخواست مردم گفت:هفته گذشته با حضورمعاون عمرانی استاندار مصوب کردیم که خط انتقال آب سادات محمودی ازخط انتقال آب پاتاوه تفکیک شود.

وی افزود؛این خط انتقال تامین اعتبار شده ودرحال واگذاری به پیمانکاراست که ان شاالله این مشکل ومعضل ده هاساله بزودی مرتفع خواهد شد.

صالحی مدیرعامل شرکت آبفای استان هم در تکمیل صحبتهای فرماندار دنا گفت؛ پروژه خط انتقال آب به دهستان سادات محمودی تامین اعتبار شده و بزودی در دستورکار قرار خواهد گرفت.

وی افزود: خط لوله سادات محمودی به طول شش کیلومتر در حال رایزنی و واگذاری به پیمانکار است که تکمیل نهایی این پروژه تقریبا سه ماه به طول می انجامد.

صالحی گفت:با رایزنی های بعمل آمده با مدیریت برق استان بناداریم دو دستگاه ترانس برق فعلی پاتاوه وسادات محمودی را افزایش دهیم که کمتر از ۱۰ روز دیگر این مشکل تاحدودی برطرف شود تا اینکه خط لوله سادات محمودی با پروسه زمانی سه ماهه انجام گیرد.

مشکل بی آبی در دهستان سادات محمودی بخش پاتاوه برطرف می شودمشکل بی آبی در دهستان سادات محمودی بخش پاتاوه برطرف می شودمشکل بی آبی در دهستان سادات محمودی بخش پاتاوه برطرف می شود

 

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید