۲۹ / اسفند / ۱۴۰۳ - 19 March 2025
23:54
کد خبر : 9519917
۲۲:۲۲

۱۴۰۲/۰۳/۲۳

کوهنوردی بسیجیان و صعود به ارتفاعات رامهرمزبه یاد شهدا

فرمانده حوزه مقاومت بسیج صاحب الزمان (عج) سپاه ناحیه رامهرمز، از کوهنوردی بسیجیان پایگاه مقاومت بسیج ولیعصر(عج) در قله های دا و دختر رامهرمز خبرداد. 

سروان پاسدار یداله صدیقی نیا فرمانده حوزه مقاومت بسیج صاحب الزمان (عج) سپاه ناحیه رامهرمز،در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج رامهرمز، از کوهنوردی بسیجیان پایگاه مقاومت بسیج ولیعصر(عج) در رامهرمز خبرداد. 

 

وی در ادامه بیان داشت: جهت ایجاد شور و نشاط و تقویت روحیه معنوی و جسمی در بسیج، تعدادی از بسیجیان پایگاه حضرت ولیعصر(عج) اقدام به کوهپیمایی در ارتفاعات قله دا و دختر واقع در شهرستان‌ رامهرمز کردند.

 

صدیقی نیا افزود: برنامه های تفریحی از جمله کوهنوردی، شنا و دیگر برنامه های ورزشی و تفریحی در بسیج می تواند مورد موثر در بین نیروهای بسیج قرار گیرد و ایجاد نشاط و شادابی در همه زمینه ها برای بسیج یک امر حیاتی ست.

 

وی هدف از برگزاری این برنامه ها را زنده نگه داشتن یاد شهدا اعلام کرد، و گفت: از هر فرصتی برای برای تنوع بخشی برنامه های بسیج دریغ نخواهیم کرد. 

 

فرمانده حوزه شهری رامهرمز در پایان گفت: این قبیل رویدادها یک فرصت مغتنم و ارزشمندی ست برای تقویت مهارت‌های فردی و ارتقای بنیه جسمانی در بسیح، چرا که یک فرد انقلابی باید برای ایستادن مقابل دشمنان نظام و انقلاب از نظر فکری و جسمی آماده باشد.

 

امیر ضیغمی
خبرنگار: امیر ضیغمی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید