۱۳ / فروردين / ۱۴۰۴ - 02 April 2025
03:42
کد خبر : 9520359
۲۲:۲۸

۱۴۰۲/۰۳/۲۵

بازدید رئیس مرکز ملی فرش ایران از کارگاه فرشبافی در لالجین

 همدان-رئیس مرکز ملی فرش ایران از کارگاه فرشبافی در شهر لالجین بازدید کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، فرح‌ناز رافع در ادامه سفر به استان همدان با همراهی توسلی نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی، ویسیان معاون امور تحقیق و ترویج مرکز ملی فرش ایران، ترابیان معاون بازرگانی، خورشیدی رییس اداره فرش اداره کل صمت و سایر مسئولین استانی و شهرستانی از کارگاه فرشبافی شهلا عزتی در شهر لالجین بازدید کرد.

رئیس مرکز ملی فرش ایران در ادامه طی مراسمی در کمیته امداد شهرستان بهار حضور یافت و با جمعی از مددجویان بافنده فرش دستباف دیدار کرد، در این دیدار رئیس کمیته امداد شهرستان بهار به بیان فعالیت‌های زنان تحت پوشش این نهاد پرداخت و گفت: فرش دستبافت بیشترین تولیدات این مددجویان است.

فرح ناز رافع رئیس مرکز ملی فرش ایران از اعطای تسهیلات معیشتی به زنان بافنده خبر داد و گفت: برای جذب اعتبار مورد نیاز در حال پیگیری هستیم.

وی به ویژگی‌های فرش دستبافت بهار و کبودراهنگ اشاره و به ثبت برند آن تاکید کرد و گفت: در تلاش هستیم فرش بهار و کبودراهنگ را به ثبت جهانی برسانیم.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید