مسئول کانون بسیج مهندسین کشاورزی شهرستان رامشیر با اعلام این خبر افزود :کنجد از محصولات بومی ایران است که کشت آن در خوزستان پس از برداشت گندم و جو پیشینه ای دیرینه دارد
نهیرات عنوان نمود :اهميت کشت کنجد دانه خوراکی کنجد با ۵۰ تا ۶۰ درصد روغن و ۱۹ تا ۲۵ درصد پروتئین دارای ارزش زیادی برای انسان و کنجاله آن با داشتن ۱۶ تا ۲۲ درصد پروتئین و مقدار زیادی کلسیم و فسفر برای دام ها بسیار مفید می باشد.
وی اظهار داشت :گیاهان زراعی روغنی که در استان کشت می شوند عبارتند از : کلزا، آفتابگردان ، کنجد و تا حدودي سويا. با توجه به این که هم اکنون ، زراعت تابستانه استان بیشتر به ذرت اختصاص دارد که در تناوب با گندم چالش ساز است ، گسترش سطح زیر کشت کنجد مهم ترین گیاه روغنی تابستانه و اجرای تناوب گندم – کنجد کاهش علف های هرز، آفات و بیماری های گندم را در پی خواهد داشت. بنابراین گسترش کشت کنجد برای تأمین روغن خوراکی ، ارزش علوفه ای کنجاله و ارزش تناوبی اهمیت دارد
مسئول کانون بسیج مهندسین کشاورزی شهرستان رامشیر از اهداف دوره می توان آشنایی کشاورزان با مراحل کاشت دانه کنجداز قبیل آماده سازی زمین,نوع خاک,میزان بذر و روش کاشت,تاريخ كشت,تغذیه و کوددهی گیاه کنجدوآبیاری را نام ببریم