۰۹ / تير / ۱۴۰۴ - 30 June 2025
01:30
کد خبر : 9522276
۱۰:۰۲

۱۴۰۲/۰۴/۰۳
رئیس اتاق بازرگانی زنجان:

اتاق بازرگانی زنجان برای توسعه شهرستان های استان در توسعه اقتصادی به صورت جدی وارد کار شده است

زنجان- رئیس اتاق بازرگانی گفت: اتاق بازرگانی زنجان برای توسعه شهرستان های استان در توسعه اقتصادی به صورت جدی وارد کار شده است.

 

اتاق بازرگانی زنجان برای توسعه شهرستان های استان در توسعه اقتصادی به صورت جدی وارد کار شده استبه گزارش خبرگزاری بسیج زنجان؛ صمد یوسفی اصل در جلسه افتتاحیه دفتر اتاق بازرگانی زنجان در شهرستان خدابنده با بیان اینکه اتاق بازرگانی به دنبال توسعه اقتصادی استان و توسعه مراودات تجاری است اظهار داشت: اتاق بازرگانی زنجان برای توسعه شهرستان‌های استان به صورت جدی وارد کار شده است و افتتاح دفتر در خدابنده حرکت مثبتی در توسعه اقتصادی استان خواهد بود.

وی تصریح کرد: در کشور ما استعداد و امکانات زیادی وجود دارد که شکوفایی این مهم نیازمند همت و اراده بالا در راستای توسعه اقتصادی است، افزود: یکی از برنامه‌های اتاق بازرگانی زنجان ایجاد انجمن‌های تخصص در سطح کشور برای تولیدات استان است.

وی با اشاره به نیاز به حضور صنایع تبدیلی در حوزه استان و همچنین در سطح ملی، خاطرنشان کرد: اتاق در این زمینه برنامه و ورود جدی خواهد داشت.

دسترسی استان زنجان و نزدیکی به ۴۵ درصد بازار مصرف

در ادامه سید البرز حسینی نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بستر‌های بی نظیری در شهرستان خدابنده در راستای توسعه اقتصاد استان وجود دارد گفت: اتاق بازرگانی زنجان می‌تواند حلقه مفقوده توسعه اقتصادی شهرستان خدابنده باشد.


وی با بیان اینکه ایجاد دفتر ارتباط اتاق بازرگانی زنجان در شهرستان خدابنده یک رویکرد بسیار مثبت و ارزنده از اتاق است، بیان کرد: شهرستان خدابنده پر از استعداد و ظرفیت اقتصادی بوده که ناشناخته مانده است.

 

این مسئول با بیان اینکه اتاق‌های بازرگانی به عنوان یکی از ارکان اصلی توسعه مراودات و تجارت خارجی شناخته می‌شود، تصریح کرد: معرفی شهرستان خدابنده و ظرفیت‌های اقتصادی منطقه می‌تواند در زمینه رونق منطقه نیز مثمرثمر باشد و اتاق بازرگانی زنجان میتواند حلقه مفقوده توسعه شهرستان خدابنده قلمداد شود.

نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه یکی از برنامه‌های آتی می‌تواند همایشی در راستای معرفی ظرفیت‌های اقتصادی خدابنده باشد، افزود: دسترسی استان زنجان و نزدیکی به ۴۵ درصد بازار مصرف در نزدیکی خود، استان ما را مهیای توسعه اقتصادی کرده است.


در ادامه جواد تاراسی فرماندار شهرستان خدابنده بیان کرد:کمک اتاق بازرگانی زنجان توسعه اقتصادی شهرستان خدابنده را هرچه بیشتر تسهیل خواهد کرد.

وی افزود: شهرستان خدابنده دارای رتبه‌های برتر کشاورزی و توانمندی‌های بالایی در حوزه‌های تولیدات غذایی و تامین امنیت غذایی است که می‌تواند با کمک اتاق شکوفا شود.

وی با بیان اینکه مشکل عمده واحد‌های تولیدی شهرستان خدابنده در مبحث بازرگانی و داد و ستد بوده است، ابراز کرد:صنایع تبدیلی در خدابنده بسیار کم بوده و این شهرستان عمده محصولات خود را به صورت خام فروشی عرضه کرده است.


فرماندار خدابنده گفت: ایجاد دفتر اتاق بازرگانی استان زنجان در شهرستان خدابنده اتفاق خوبی در راستای توسعه اقتصاد و تجارت این شهرستان است که از اتاق بازرگانی زنجان در این زمینه تقدیر می‌شود.

نسرین محمدی
خبرنگار: نسرین محمدی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید