۰۹ / تير / ۱۴۰۴ - 30 June 2025
01:43
کد خبر : 9522660
۰۰:۰۵

۱۴۰۲/۰۴/۰۵
نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی:

تبیین حقوق بشر آمریکایی اقدامی انسانی و خدمت به جامعه بشری است

تبریز- نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی با تأکید بر انجام فعالیت‌های گسترده همراه با نوآوری در رابطه با افشای حقوق بشر آمریکایی، گفت: تبیین حقوق بشر آمریکایی اقدامی سیاسی نیست، بلکه یک اقدام انسانی و خدمت به جامعه بشری است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت‌الاسلام سید محمدعلی آل‌هاشم در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان، با تأکید بر انجام فعالیت‌های گسترده همراه با نوآوری در رابطه با افشای حقوق بشر آمریکایی، اظهار داشت: تبیین حقوق بشر آمریکایی اقدامی سیاسی نیست، بلکه یک اقدام انسانی و خدمت به جامعه بشری است.

وی با بیان اینکه هفته افشای حقوق بشر آمریکایی فرصت مغتنمی برای رونمایی از چهره مدعیان دروغین حقوق بشر و تبیین جنایات آمریکا و اروپا علیه ملت ایران و دیگر ملل مظلوم دنیا است، افزود: هر قدر در این رابطه کار شود بازهم عقب هستیم و باید فعالیت‌های گسترده همراه با نوآوری در این حوزه انجام شود.

حجت الاسلام آل‌هاشم با اشاره به اینکه در تقویم سیاسی کشورمان از ۶ تا ۱۲ تیرماه به‌نام هفته افشای حقوق بشر آمریکایی نامگذاری شده است، ادامه داد: این هفته سرشار از حوادثی در تاریخ کشورمان بوده که شاهد نقض حقوق بشر توسط آمریکای جهانخوار در این حوادث بوده‌ایم.

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی، با اشاره به حوادث تلخی که در این بازده زمانی در کشور توسط ناقضان حقوق بشر انجام شده است، گفت: سوءقصد به رهبر معظم انقلاب در مسجد ابوذر تهران، بمب‌گذاری در دفتر حزب جمهوری اسلامی و شهادت دکتر بهشتی و یارانش، بمباران شیمیایی سردشت و شهادت آیت‌الله صدوقی و در نهایت هدف قراردادن هواپیمای مسافربری ایرباس توسط ناو آمریکایی در ۱۲ تیر و شهادت ۲۹۰ مسافر از جمله حوادث این هفته است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید