به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج خرمشهر این نشست تبیینی که حدود ۴۰ نفر از اساتید و کارکنان تلاشگر دانشگاه حضور داشتند، آقای مهدی امانت بهبهانی مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه و هادی سیاسی استان خوزستان، ضمن بیان مهمترین رخدادها و حوادث داخلی و خارجی به بررسی و تحلیل آنها پرداخته، و جهاد تبیین را مهمترین رسالت نخبگان حوزوی و دانشگاهی در شرایط فعلی دانست.
وی با اشاره به اغتشاشات و نا آرامیهای سال ۱۴۰۱ گفت؛ اگر همانگونه که امام جامعه فرموده بودند، فریضه جهاد تبیین از سالیان قبل با پشتکار انجام می شد، شاهد اینگونه فتنه ها و اغتشاشات نبودیم.
در ادامه به اقدامات انجام شده توسط دولت در حوزه های اقتصادی و معیشتی، فرهنگی و دیپلماسی و سیاست خارجی پرداخته شده و حل همه مشکلات در میان مدت و بلند مدت، لازمه آن اقدام جهادی هر سه قوه و همچنین همدلی و همراهی و مطالبه گری صحیح مردم دانسته شد.
همچنین در ادامه بعضی از همکاران سوالات و دیدگاههای خود را در حوزه مسائل سیاسی و اقتصادی روز مطرح نمودند که به سوالات و شبهات جواب داده شد.
مقرر شدکه ماهانه جلسه مشترک جهاد تبیین بین بسیج اساتید و کارکنان برگزار شده و در خصوص مسائل مهم داخلی و خارجی در هر جلسه به صورت تخصصی و با حضور اساتید و هادیان سیاسی بحث و گفتگو صورت گیرد.