تشریح برنامه های ورزشی بسیج در چهارمحال و بختیاری

مسئول تربیت بدنی سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام از میزبانی کوهنوردان بسیجی کشور در استان چهارمحال و بختیاری خبرداد.
کد خبر: ۹۵۲۳۲۳۸
|
۰۷ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۳

به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ آقای احمد الله وردی در گفتگو با خبرنگار ما به تشریح برنامه های ورزشی بسیج در استان چهارمحال و بختیاری پرداخت و گفت: امسال برنامه های ورزشی بسیج از دهه کرامت با کوهپیمایی و همایش های پیاده روی در مرکز شهرستانها ، حوزه ها و پایگاه های مقاومت بسیج خواهران آغاز شد و با برنامه های ورزشی برادران در ایام هفته ایثار و مقاومت و پیروزی به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر ادامه یافت.

وی افزود: امسال صعود به قله 4221متری کلونچین به مناسبت گرامیداشت سوم خرداد و بزرگداشت یاد و خاطره شهید تهرانی مقدم را نیز داشتیم.

الله وردی گفت: برنامه استعداد یابی فوتسال، والیبال ، جودو و ... در سطح استان از دیگر برنامه های ورزشی بسیج بود که مسابقات قهرمانی بسیج استان در رشته کاراته، تکواندو، تیراندازی را هم اجرا کردیم.

وی، ادامه داد: مسابقات قهرمانی بسیج استان در رشته های ووشو، دومیدانی را هم در پیش داریم  و لیگ فوستال بسیج و محلات برای رده های سنی امید، جوانان ، نوجوانان و نونهالان را برنامه ریزی می کنیم که هدف از آن ایجاد نشاط و شادابی در بین مردم و بسیجیان می باشد و نفرات برگزیده برای تیم مقاومت انتخاب و راهی مسابقات کشوری بسیج می شوند.

مسئول تربیت بدنی سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام گفت: مسابقات خواهران در رشته های کاراته، تکواندو، دومیدانی، ووشو و ... نیز در ایام آینده اجرا خواهد شد.

وی گفت: تیم کوهنوردی خواهران بسیجی استان چهارمحال و بختیاری  همزمان با هفته عفاف و حجاب برای صعود به تهران اعزام می شوند و نفرات برگزیده مسابقات تیراندازی با تفنگ بادی، کاراته و تکواندو برادران نیز در هفته آینده راهی همدان می گردند.

وی میزبانی از کوهنوردان منطقه 3کشوری را از دیگر برنامه های ورزش بسیج دانست و گفت: میزبانی از تیم های کوهنوردی بسیج هفت استان شامل؛ ایلام، کهکیلویه و بویراحمد، خوزستان، کرمانشاه، همدان و چهارمحال و بختیاری را در نیمه دوم تیرماه برعهده داریم تا به قله کلار صعود کنند.

ارسال نظرات
آخرین اخبار