۲۵ / اسفند / ۱۴۰۳ - 15 March 2025
05:27
کد خبر : 9523313
۱۲:۱۸

۱۴۰۲/۰۴/۰۷
دبیر بنیاد بین المللی غدیر آذربایجان شرقی:

تبیین مساله غدیر وظیفه ای همگانی/ بازسازی واقعه غدیرخم معطل حمایت مالی

تبریز- دبیر بنیاد بین المللی غدیر آذربایجان شرقی  با اشاره به اهمیت جایگاه غدیر، عید غدیر را فرصتی برای تبیین اهمیت آن خواند و گفت: تبیین مساله غدیر وظیفه همگانی است که پیامبر اسلام بر مسلمان محول کرده است.

 

تبیین مساله غدیر وظیفه ای همگانی/ بازسازی واقعه غدیرخم معطل حمایت مالیبه گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام حسن کاملی فر در جمع خبرنگاران افزود: واقعه غدیر واقعه ای بی نظیر در تاریخ اسلام است، واقعه ای که در آن 12 هزار نفر حضور داشتند.

وی ادامه داد: امام عصر(عج) وارث غدیر است و پیامبر اسلام در این خصوص صریح، روشن و محکم مساله را ولایت را طبق وحی الهی بیان کرده و فرمودند؛ هرکس که من ولی او هستم علی(ع) ولی اوست و پس از امام علی(ع) نیز فرزندان او ولی مردم هستند.

حجت الاسلام کاملی فر اضافه کرد: مساله غدیر و اهمیت آن در یکصد آیه قرآن که پیامبر اسلام به آن ها در خطبه غدیر اشاره کرده، آمده است و در چندین سوره قرآن از جمله سوره حمد که پیامبر اکرم(ص) فرمودند؛ صراط مستقیمی که در سوره حمد می خواهید من هستم و پس از من جانشینان من.

وی با بیان اینکه علاوه بر قرآن اهمیت غدیر در روایات ائمه اطهار(ع) نیز آمده است، اظهارداشت: برای غدیر در روایات متعدد 80 اسم آمده است از جمله غدیر روز جشن، غدیر روز هدیه دادن، غدیر روز اطعام و از آن مهم از غدیر به عنوان عیدالله اکبر نیز در بیان امام صادق(ع) آمده است و آن را مهم ترین و با فضلیت ترین عید خواندند.

تبیین مساله غدیر وظیفه ای همگانی/ بازسازی واقعه غدیرخم معطل حمایت مالی

حجت الاسلام کاملی فر در بخش دیگر سخنان خود فعالیت های بنیاد بین المللی غدیر را مردمی و غیر دولتی عنوان و بیان کرد: همه فعالیت های این بنیاد مردمی بوده و در 16 کمیته فعالیت دارد که ریاست آن را در استان ها، نماینده ولی فقیه هر استان برعهده دارد.

وی با بیان اینکه برای بزرگداشت غدیر خم دهه امامت از روز قربان تا غدیر تعیین شده تا جشن های این روز و دهه باشکوه تر برگزار شود از برگزاری برنامه های متعدد فرهنگی، هنری، مذهبی و تبیینی خبر داد.

حجت الاسلام کاملی فر اطعام حدود یک میلیون نفر در این روز را در آذربایجان شرقی از مهم ترین حرکت های مردمی در بزرگداشت روز غدیر دانست و افزود: با توجه به اهمیت اطعام در این روز نزدیک به یک میلیون پرس غذا پخته و در بین نیازمندان توزیع می شود.

وی برپایی موکب ها در طول مسیر آبرسان تا مصلی امام خمینی(ره) در تبریز، محلات دیگر تبریز و شهرستان ها از دیگر برنامه های غدیر خم نام برد و گفت: تاکنون نزدیک به 300 موکب اعلام آمادگی کرده اند و تعدادی از این موکب ها در قالب ارائه خدمات امدادی، ایستگاه صلواتی و ... همزمان با پیاده روی مردم تبریز نیز خدمات ارائه خواهند کرد.

حجت الاسلام کاملی فر با اشاره به برگزاری پیاده روی خانوادگی به مناسبت روز غدیر خم، اظهار کرد: امسال نخستین پیاده روی بزرگ خانوادگی از نقاط مختلف تبریز همچون قونقا باشی، میدان شهید بهشتی  و ... ساعت 17:30 عصر آغاز و در مصلای امام خمینی(ره) به صورت اجتماعی همراه با جشن و برنامه های دیگر پایان خواهد یافت.

وی در ادامه با اشاره اجمالی به برنامه های جشن در محلات مختلف تبریز در طول دهه امامت، به بازسازی واقعه غدیر خم نیز اشاره و بیان کرد: متاسفانه علیرغم آماده بودن متن نمایشی و هنرمندان برای اجرا به علت نبود حمایت های مالی اجرای آن قطعی نشده و معطل مانده است که در صورت تحقق حمایت در پنج شهرستان اجرا می شود.

حجت الاسلام کاملی فر همچنین از حضور آیت الله صدیق همزمان با روز یکشنبه در تبریز و در سه برنامه مختلف جشن و همایش تبیینی با سخنرانی وی خبر داد.

تبیین مساله غدیر وظیفه ای همگانی/ بازسازی واقعه غدیرخم معطل حمایت مالی


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید