حجت الاسلام والمسلمین مسعود عالی استاد حوزه و دانشگاه در گفتگو با خبرگزازی بسیج در آستانه روز عید سعید قربان، اظهار کرد: اعیاد در اسلام، یک عود و برگشت به خداست.
استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: اعیاد سعید فطر، قربان و غدیر از این نمونه اعیاد است که فرصت طلایی برای بخشش گناه در درگاه الهی است.
عید قربان فرصت استثنائی دیگری برای پاک شدن گناه و آمرزش است
حجت الاسلام والمسلمین عالی تأکید کرد: بعد از یک دوره بندگی در روز عید سعید فطر، عید قربان فرصت استثنائی دیگری برای پاک شدن گناه و آمرزش است و این عید را بعد از یک دور ه مناسک جشن میگیریم.
استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه عید قربان، عید بندگی است، تصریح کرد: غسل، زیارت عاشورا سیدالشهدا (ع)، خواندن دعای عرفه از جمله اعمال روز عرفه است.
حجت الاسلام والمسلمین عالی اظهار داشت: باید معنای عید اسلامی تببین شود، تا از یک جشن و سرور معمولی خارج شود.
ت/۲۶۲۳
انتهای پیام/