۲۳ / اسفند / ۱۴۰۳ - 13 March 2025
07:27
۱۷:۲۸

۱۴۰۲/۰۴/۰۸
تحکیم خانواده؛

برگزاری نشست ستاد امر به معروف و نهی از منکر و حجاب و عفاف در دهلران

جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان دهلران با حضورحجه الاسلام حاتمی دبیر ستاد استان ایلام واعضای ستاد شهرستان در سالن جلسات فرمانداری برگزار گردید.

 

به گزارش خبرگزاری بسیج، در این نشست،حاج آقاحاتمی برضرورت پرهیز از رودربایستی در امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد و افزود:تا کی باید دین و رهبر عزیز ما سیلی ندانم کاری  بعضی از مسئولان بخورند در این مهم پای کار باشیم.

دبیر ستاد بر بیان حق وحقیقت تاکید کرد و گفت:باید از همه ظرفیت ها برای اشاعه فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر استفاده کرد چون کارکرد این فریضه الهی منجر به اصلاح جامعه در بعد منکرات و ترویج معروفات می شود.

سرهنگ مرغزاری فرمانده سپاه ناحیه نیز بر ضرورت توسعه و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه تاکید کرد و گفت: در عمل همه در راستای این مهم در جامعه گام برداریم. 

حاتمی معاون سیاسی فرماندار گفت: در حجاب و عفاف دشمن افراد و خانواده و جامعه را هدف قرار داده است. 

وی با اشاره به اینکه در جهاد تبیین کارکرد مطلوبی نداشتیم گفت:در حوزه بیان دستاوردهای نظام و بیان مباحث فرهنگی در جامعه  و حجاب و عفاف خوب کار نکردیم.

معاون سیاسی فرماندار بر ضرورت امر به معروف و نهی از منکر درجامعه بعنوان یک فریضه دینی تاکید و گفت:باید اهمیت حجاب، عفاف و تبلیغات در این زمینه مد نظر همه باشد.

وی از مدیران ادارات  خواست  نسبت به فریضه امر به معروف و نهی از منکر و رعایت حجاب و عفاف بیش از پیش توجه داشته باشند. 

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید