به گزارش خبرگزاری بسیج از گچساران، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گچساران در این نشست ،ضمن گرامیداشت هفته ارزشمند عفاف و حجاب،تصریح کرد: اقدامات و فعالیت های ارزنده و ممتازی با محوریت عفاف و حجاب در طی این سه ماه در شهرستان اجرا شده است و در اولویت قرار دادن، مباحث مرتبط با موضوع عفاف و حجاب در برنامه های ادارت و سازمان ها از شاخص های مهم و حفظ شان، منزلت و جایگاه سازمانی است.
سرهنگ پاسدار سید حمزه محقق زاده در ادامه افزود: نوع نگاهمان به موضوع عفاف و حجاب،نگاهی ترغیبی و تشویقی است و تعامل و هم افزایی و مشارکت گروهی و خرد جمعی را در تقویت و گسترش این فریضه دینی بسیار موثر دانست.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گچساران اظهار داشت: بحث عفاف و حجاب، موضوع باورها،ارزش ها و عقاید دینی همه ما است و در صورتی که به قرآن،احادیث و آموزه های دینی با تامل بیندیشیم، حجاب فضیلتی انسانی است و از موضوعات بسیار با اهمیت دینی، اجتماعی و فرهنگی می باشد.
محقق زاده تاکید کرد:جلسات عفاف و حجاب،به صورت مستمر برگزار و مصوبات جلسه پیگیری گردد و عفاف و حجاب فقط منحصر به هفته حجاب در سال نباشد و در همه ایام در طی سال، در جهت تقویت و گسترش این فریضه مهم،تلاش نمایند. در ادامه اعضای کارگروه به بیان راهکارهای مناسب فرهنگ سازی و راهکارهای اجرایی تقویت و گسترش موضوع عفاف و حجاب در ادارات، سطح شهر و روستاها،ضرورت شناساندن مبانی و اثرات عفاف و حجاب، الزامات قانونی و نهادینه سازی عفاف و حجاب در ادارات و سازمان ها پرداختند.