۳۰ / تير / ۱۴۰۴ - 21 July 2025
01:32
کد خبر : 9526156
۰۹:۳۶

۱۴۰۲/۰۴/۲۰
مسئول تربیت بدنی سپاه ناحیه اقلید:

ورزش‌های بومی و محلی نماد و سمبل افتخار یک قوم و منطقه است

مسابقات ورزش های بومی محلی بانوان شهرستان اقلید به مناسبت هفته عفاف و حجاب به همت تربیت بدنی سپاه ناحیه اقلید برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از فارس، کارمند پاسدار علی ثابت مسئول تربیت بدنی سپاه ناحیه اقلید گفت: امروز ورزش های بومی و محلی نماد و سمبل افتخار یک قوم و منطقه است که نباید گذاشت در بین ورزش های بزرگ که سرمایه و مکان های خاصی را می طلبد، گم شود.

وی با اظاره به اینکه ورزش های بومی و محلی از حاشیه های ورزشی و بعضی بداخلاقی های ورزشی به دور است،ادامه داد: در همین راستا مسابقات بومی محلی بانوان شهرستان اقلید به مناسبت هفته عفاف و حجاب به همت حوزه مقاومت بسیج خواهران الزهرا و گردان کوثر برگزار شد.

ثابت گفت: این مسابقه با هدف تجمیع بانوان محجبه و گسترش فرهنگ عفاف و حجاب در محیطی امن و شاد برگزار می شود که با رقابت بیش از ۷۰ نفر بانو محجبه در رشته های دارت، هفت سنگ و چوب کشی برگزار شد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید