۲۴ / اسفند / ۱۴۰۳ - 14 March 2025
22:07
کد خبر : 9526463
۱۹:۵۹

۱۴۰۲/۰۴/۲۱

شرایط امروز جامعه ایجاب می‌کند نسل جوان و آینده‌ساز کشور با دستاوردهای نظام و انقلاب آشنا شود

معاون تعلیم و تربیت سازمان بسیج مستضعفین گفت: شرایط امروز جامعه ایجاب می کند نسل جوان و آینده ساز که دل در گرو انقلاب دارد و میل به ماندن در کشور را دارد، با دستاوردهای نظام و انقلاب آشنا شود.

شرایط امروز جامعه ایجاب می‌کند نسل جوان و آینده‌ساز کشور با دستاوردهای نظام و انقلاب آشنا شود

به گزارش خبرگزاری بسیج، اولین نشست کمیسیون آموزش و تربیت مجمع عالی بسیج با حضور فعالان و فرهیختگان کنشگر در عرصه ی تعلیم و تربیت کشور با هدف هم اندیشی در خصوص ارتقای کنشگری در عرصه تعلیم و تربیت انقلاب اسلامی برگزار شد.

 

در این نشست حجت الاسلام والمسلمین رضایی معاون تعلیم و تربیت سازمان بسیج مستضعفین و نائب رئیس کمیسیون آموزش و تربیت مجمع عالی بسیج، از شجره طیبه بسیج به عنوان یک ظرفیت بی بدیل نام برد و گفت: ظرفیت بسیج، روحیه بسیجی انسانهای مومن و انقلابی است که در این نهاد مردمی حضور دارند.

 

 وی با تاکید بر این مطلب که بسیج مردمی، یک ظرفیت الهی و مکتبی است که مردم حول آن جمع شده اند و کار می کنند، افزود: هر زمان که بسیجیان اراده کردند و پای کار آمدند از کارهای عمومی گرفته تا کارهای تخصصی، در میدان عمل موفق بوده اند.

 

حجت الاسلام رضایی با بیان این مطلب که بسیج با گمنامی گره خورده و کارها را برای قرب و رضای الهی انجام می‌دهد بیان کرد: شرایط امروز جامعه ایجاب می کند نسل جوان و آینده ساز که دل در گرو انقلاب دارد و میل به ماندن در کشور را دارد، با دستاوردهای نظام و انقلاب آشنا شود.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید