۲۶ / خرداد / ۱۴۰۴ - 16 June 2025
22:36
کد خبر : 9527028
۱۱:۴۶

۱۴۰۲/۰۴/۲۴
فرمانده سپاه ناحیه رودان :

شهدا با جانفشانی خود در برابر ظالمان ، به ملتها درس ایستادگی و مقاومت دادند

فرمانده سپاه ناحیه رودان گفت : شهدا با جانفشانی خود دربرابر ظالمان ، به همه ملتها درس ایستادگی و مقاومت دادند.

سرهنگ پاسدار محمد سالاری فرمانده سپاه ناحیه رودان به مناسبت ۲۴تیرماه سالروز شهادت ۵تن از جوانان غیور رودانی در دفاع مقدس گفت: شهدا با جانفشانی و نثار کردن عزیز ترین متاع یعنی جانشان به همه ملتها درس ایستادگی و مقاومت دادند.
وی افزود : به درستی این ایستادگی و مقاومت شهدا بود که هیمنه و هژمونی ابر قدرتها را در هم فرو ریخت و مایه ی عزت و سربلندی مظلومان شد .
سرهنگ سالاری با گرامی داشتن یاد شهیدان غلامعلی درویشی ، محمدرضا رکن الدینی،محمد جعفری ، اسحاق حسن نسب و اسدالله رونما که در تاریخ ۱۳۶۱/۴/۲۴ در منطقه عملیاتی کوشک ودر عملیات رمضان آسمانی شدند تصریح کرد: امروز راه ملت ایران همان راهی است که شهدایمان درآن قدم گذاشتند یعنی پیروی از ولی فقیه و ایستادگی ومقاومت در برابر زورگویان و قطعا ملتی که چنین تفکر و اعتقادی داشته باشد به لطف پروردگار پیروزمیدانهاست گرچه دشمنان خوش نداشته باشند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید