به گزارش خبرگزاری بسیج از یاسوج، مسئول واحد موسیقی حوزه هنری استان گفت: به همت مجموعه منتخب کشوری پسران خورشید وابسته به حوزه هنری استان بیش از ۸ قطعه موسیقی سرود در جریان جشن های استقبال از سفر رییس جمهور تولید و در شهرستان های گچساران،چرام، بهمئی و بویراحمد با حضور پر شور مردم اجرا شد.
پیمان جمشیدی افزود: این گروه در حال تولید دو اثر جدید می باشد که طی مراسمی در کارخانه قند یاسوج و نیز دیدار عمومی مردم با حضور رییس جمهور در روز دوشنبه رونمایی و اجرا خواهند شد.
وی بیان کرد: این آثار را استاد سرافرازی از نیروهای هنرمند نهاد ریاست جمهوری آهنگسازی و تنظیم کرده و به همت گروه منتخب کشوری پسران خورشید وابسته به حوزه هنری استان اجرا شده است.
جمشیدی ابراز داشت: این روزها بواسطه تولیدات و نشر آثار هنری و برگزاری جشن های مردمی استقبال از رییس جمهور سراسر استان حال و هوای دیگری به خود گرفته است.