به گزارش خبرگزاری بسیج از گلستان؛حجت الاسلام والمسلمین صالح فر مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه مینودشت در مراسم عزاداری ماه محرم در جمع کارکنان سپاه مینودشت گفت: راه و اهداف امام حسین(ع) نور است و برای سعادت دنیوی و اخروی همه باید در این مسیر باشیم.
صالح فراظهار داشت: جوانان ما امروز در سایه عدم شناخت، معرفت، آگاهی و تبلیغ دشمن در فضای مجازی گمراه می شوند و اگر امروز با مشکلات زیادی روبرو هستیم همین عدم آگاهی بخشی و تببین ماست.
مسئول نمایندگی ولی فقیه با اشاره به نقش عظیم مجالس عزا و سوگواری در ایجاد وحدت کلمه افزود: این را باید همۀ گویندگان توجه بکنند، و ما باید همه متوجه این معنا باشیم که اگر قیام حضرت سیدالشهدا(ع) نبود، امروز هم ما نمیتوانستیم پیروز بشویم و امروز این فرهنگ حسینی است که در سراسر جهان انقلاب اسلامی را دوام و قوام می بخشد. و درجهان طنین انداز می کند.
انتهای پیام/