۰۶ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 26 April 2025
00:00
کد خبر : 9529139
۲۰:۵۰

۱۴۰۲/۰۵/۰۲

شرکت دانش آموزان اهوازی در مراسم«احلی من العسل»و محکومیت اهانت به قرآن کریم

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان ، دانش آموزان ناحیه ۳ اهواز ، همزمان با سراسر استان خوزستان و کشور در سوگواره محرمی "احلی من العسل" که به مناسبت گرامیداشت شهادت حضرت قاسم ابن الحسن(ع) شهید نوجوان دشت کربلا در مناطق مختلف استان و به صورت متمرکز در حسینیه ثارالله اهواز برگزار شد، شرکت، و اقدام توهین آمیز اهانت به قرآن کریم را محکوم کردند. 

 

باتوجه به اهانتی که به قرآن کریم شده است، دانش آموزان عزادار حسینی همگام با دوستان خود در سراسر کشور نوشته ای را در محکومیت اهانت به ساحت مقدس قرآن کریم امضا کرده و برای پاسدار بودن حریم قرآن کریم و اهل بیت عهد بستند. 

 

گفتنی است در این مراسم که مسئولان آموزش و پرورش استان و همکاران پرورشی استان و ناحیه ۳ اهواز حضور داشتند، بیش از ۱۰۰ هزار دانش آموز استان خوزستان شرکت کردند.

 

امیر ضیغمی
خبرنگار: امیر ضیغمی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید