۰۶ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 26 April 2025
11:14
کد خبر : 9529656
۲۲:۳۲

۱۴۰۲/۰۵/۰۴
سردار حسن شاهوار پور:

یکی از موضوعات مهم در دوره سربازی مسئله مهارت آموزی است

فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان می‌گوید که یکی از موضوعات مهم در دوره سربازی مسئله مهارت آموزی است و رهبری نیز در فرمانی که به نیروهای مسلح ابلاغ کردند بر این تاکید داشتند، همه سربازانی که وارد نیروهای مسلح می‌شوند، یک حرفه را آموزش ببینند.

او افزود: باید با پیگیری فرماندهان و با استفاده از ظرفیت هایی که در پادگان‌ها هست و پشتیبانی دستگاه های اجرایی که می‌توانند در بحث تجهیز و آموزش و دیگر پشتیبانی ها کمک کنند بتوان همه سربازان را حرفه یاد بدهیم.

 

سردار شاهوار پور دیگر مسئله را وام اشتغال زایی دانست که بانک ها سهم اشتغال پیش بینی می‌کنند و در سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در این زمینه رقم خورد. 

 

فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان ادامه داد که امسال نیز انتظار می رود با همکاری دستگاه ها و فرماندهان نیروهای مسلح بتوان سربازان را که سرمایه های کشور هستند با حرفه آموزی و ایجاد شغل‌، کارهای مفیدی پیدا کرده و برای جامعه موثر باشند.

 

او همچنین یادآور شد که سپاه خوزستان پارسال بیشتر از سهمیه را محقق کرد و در کشور استان خوزستان رتبه اول را در بحث حرفه آموزی سربازان کسب کرد.

 

سردار شاهوار پور بیان کرد: امسال نیز ما باید با همت و پشتیبانی که در دستگاه‌های اجرایی و مسئولین امر صورت می‌گیرد در همین تراز حرکت نماییم .

 

فرمانده سپاه خوزستان استفاده از سربازان حرفه بلد را برای آموزش دیگر سربازان به عنوان الگویی عنوان کرد که به کل استان نیز ارایه شده است.

امیر ضیغمی
خبرنگار: امیر ضیغمی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید