۰۸ / خرداد / ۱۴۰۴ - 29 May 2025
03:59
کد خبر : 9532199
۱۰:۵۱

۱۴۰۲/۰۵/۱۸

دیدار فرمانده و مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه سپاه دشت آزادگان با امام جمعه شهرستان

دیدار فرمانده سپاه دشت ازادگان به همراه مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه سپاه و دیگر مسئولین با امام جمعه شهرستان صورت گرفت

 به گزارش  خبرگزاری بسیج دشت آزادگان؛ دراین دیدار حجت الاسلام والمسلمین سواری امام جمعه سوسنگردضمن آرزوی موفقیت برای فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان که داری روحیه ای انقلابی،مردمی و جهادی بود قدردانی نمود.

 

سواری با اشاره به خدمات سپاه پاسداران در برهه‌های مختلف، حضور نیروهای سپاهی و بسیجی در عرصه‌های اقتصادی ، فرهنگی ، سیاسی و اجتماعی را باعث دلگرمی مردم خواند و تصریح کرد: جایگاه و منزلت سپاه و بسیج در آحاد مردم و اینکه نهادیست انقلابی و تحت حمایت رهبری معظم انقلاب که همواره موجبات خرسندی و رضایتمندی رهبر معظم انقلاب را نیز فراهم ساخته و این امر بسیارمطلوب و شایسته است.

 

 سرهنگ پاسدار مهدی طرفی نیز ضمن ابراز خرسندی از دیدار با امام جمعه محترم شهرستان ، مجموعه بسیج و سپاه را حافظ انقلاب و دستاوردهای آن دانست وبیان داشت: امروزحضور بسیج و سپاه درعرصه‎های مختلف فرهنگی باعث تقویت ارزش‎های اسلامی و انقلابی می‎شود ولذا ما آماده ایم با همکاری شما،ائمه جمعه در عرصه های گوناگون، کار فرهنگی انجام دهیم و در این راستا از شما تقاضا داریم ما را در انجام این رسالت فرهنگی یاری فرمائید.

امیر ضیغمی
خبرنگار: امیر ضیغمی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید