۰۴ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 24 April 2025
03:18
کد خبر : 9533749
۱۵:۳۱

۱۴۰۲/۰۵/۲۵

روابط عمومی ها به افراد تحول گرا و شجاع نیاز دارد

استاندار خوزستان؛ نیروهای روابط عمومی‌ها باید افراد جوان، تحولگرا، خوش فکر، شجاع و جهادی بوده و همواره بازگوکننده واقعیت‌ها باشند و به هیچ عنوان مطلبی خلاف واقع به مخاطبان عرضه نکنند؛ هر چه صداقت در بیان بیشتر باشد تاثیرگذاری آن بیشتر خواهد بود.

نشست شورای هماهنگی روابط عمومی های دستگاه های اجرایی استان روز چهارشنبه با موضوع ویژه برنامه‌های گرامیداشت هفته دولت و مراسم اربعین حسینی به ریاست علی‌اکبر حسینی‌محراب، استاندار خوزستان و با حضور امیر طرفیانی، مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری و مدیران روابط عمومی‌های ادارات برگزار شد.

 

استاندار خوزستان در این نشست با اشاره به اینکه روابط عمومی‌ها پل ارتباطی میان دستگاه‌ها و اقشار مختلف جامعه هستند گفت: روابط عمومی‌ها از تکنیک‌های مدرن جهت انعکاس و انتقال دستاوردها به مردم استفاده نموده و همواره بر مدار صداقت و راستی با جامعه ارتباط بگیرند تا به مثابه یک آینه تمام نمای انعکاس خدمات دولت عمل نمایند.

 

وی افزود: بدنه نیروهای روابط عمومی‌ها باید افراد جوان، تحولگرا، خوش فکر، شجاع و جهادی بوده و همواره بازگوکننده واقعیت‌ها باشند و به هیچ عنوان مطلبی خلاف واقع به مخاطبان عرضه نکنند؛ هر چه صداقت در بیان بیشتر باشد تاثیرگذاری آن بیشتر خواهد بود.

 

حسینی محراب اظهار داشت: رسانه‌های معاند همواره از ترفندهای شیطانی استفاده می‌کنند اما ما همواره باید بر صداقت واصول اخلاقی پایبند بوده و هرگز نباید به چنین ترفندهایی متوسل شویم.

 

استاندار خوزستان عنوان کرد: روابط عمومی‌ها باید جامعه مخاطب و نیازهای متنوع آن را شناسایی نموده و متناسب با این نیازها تولید محتوا داشته باشند و بستر ارتباطی ایجاد نمایند.

 

حسینی محراب بیان کرد: برای ایام هفته دولت گفتگو با جوانان و نخبگان، برقراری میزهای خدمت و پاسخگویی و استفاده از هنرمندان و افراد تاثیرگذار برنامه ریزی شود و محتوای چندرسانه ای و خبری از دستاوردهای دستگاه‌ها تهیه شده و در سطح صدا و سیما، رسانه‌ها و فضای مجازی منتشر شود و همچنین بستر لازم جهت پاسخگویی مدیران فراهم شود.

 

نماینده عالی دولت در استان ادامه داد: مدیران نیز در تمام سال و بویژه در ایام هفته دولت بایست در دانشگاه‌ها، مدارس، مساجد و محلات مختلف حضور یافته و با اقشار مختلف مردم دیدار و گفتگو داشته باشند.

 

استاندار خوزستان یادآور شد: خوشبختانه دولت مردمی توجه ویژه‌ای به استان داشته بطوریکه در سفر اول هیئت دولت ۳۴ هزار میلیارد تومان، در سفر دوم ۱۸ هرار میلیارد تومان و در قالب اعتبارات مربوط به عوارض آلایندگی و مسئولیت های اجتماعی ۱۵ هزار میلیارد تومان به خوزستان اختصاص داده است و جا دارد این رویکرد حمایتی دولت نسبت به استان بیش از پیش به اطلاع افکار عمومی برسد.

امیر ضیغمی
خبرنگار: امیر ضیغمی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید