به گزارش خبرگزاری بسیج زنجان ؛حکمت الههاشمی افزود: گزارش این تصادف زنجیرهای ساعت ۱۹:۴۰ دقیقه به صورت حضوری توسط اورژانس به پایگاه امداد و نجات جادهای غزال اطلاع داده شد.
وی اظهار داشت: بلافاصله ۲ تیم عملیاتی همراه با آمبولانس و ست نجات برای امداد رسانی مصدومان حادثه به کیلومتر ۸۱ لاین جنوبی آزادراه زنجان-قزوین اعزام شدند.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: از برخورد یک دستگاه سمند، پژو ۴۰۵، تیبا، نیسان، ساینا و پراید ۹ نفر از سرنشینان مصدوم شدند.
هاشمی خاطرنشان کرد: از این تعداد ۲ نفر به صورت سرپایی درمان و ۶ نفر توسط اورژانس و یک مصدوم نیز توسط هلال احمر جهت ادامه درمان به بیمارستان بوعلی خرمدره اعزام شدند.
وی یادآوری کرد: نجاتگران هلال احمر اقدام به انجام کمکهای اولیه، تثبیت و کنترل صحنه تصادف و انتقال یک نفر از مصدومان به بیمارستان کردند.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: عملیات امدادرسانی در این سانحه ساعت ۲۱ پایان یافت.
هاشمی از هموطنان خواست، در صورت گرفتار شدن در سوانح و حوادث با شماره ۱۱۲ ندای امداد برای دریافت خدمات امدادی بدون محدودیت زمانی به صورت شبانه روزی تماس بگیرند.