۱۹ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 09 May 2025
22:33
کد خبر : 9536788
۲۲:۳۷

۱۴۰۲/۰۶/۰۸

دیدار فرمانده جدید ناحیه مقاومت بسیج مانه وسملقان با امام جمعه شهرآشخانه.

سرهنگ دوم پاسدار وحید قویدل فرمانده ناحیه مقاومت بسیج مانه و سملقان به همراه حجت الاسلام آذریان مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه و تعدادی از همکاران با حجت الاسلام شریعتی نژاد امام جمعه شهر آشخانه دیدار کردند.
امام جمعه شهر آشخانه در این دیدار ضمن آرزوی موفقیت برای فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج شهرستان که به تازگی منصوب شده‌اند، از تلاش‌های سرهنگ دوم پاسدار محمدنیا در طول مدت فرماندهی سپاه شهرستان قدردانی کرد و همکاری و تعامل هر چه بیشتر مجموعه سپاه و دفتر امام جمعه را بسیار موثر در شهرستان ارزیابی کرد.

در ادامه حجت الاسلام آذریان مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه ، با اشاره به خدمات سپاه پاسداران در برهه‌های مختلف، حضور نیروهای سپاهی و بسیجی در عرصه‌های اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی را باعث دلگرمی مردم دانست.

در پایان این دیدار فرمانده ناحیه مقاومت بسیج مانه وسملقان سرهنگ دوم پاسدار قویدل گفت: سپاه پاسداران یکی از بزرگترین نهادهایی است که امروز به عنوان بازوی ولایت در جهان نقش آفرینی می‌کند.
سرهنگ دوم پاسدار قویدل با بیان اینکه این نهاد از همین فرزندان انقلاب اسلامی تأسیس شده و خداوند کمک کرده در زیر سایه ولایت و رهبری اثرات خوبی را داشته باشد.

ابوذر شفیعی
خبرنگار: ابوذر شفیعی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید