۱۰ / تير / ۱۴۰۴ - 01 July 2025
00:16
کد خبر : 9537977
۱۲:۰۲

۱۴۰۲/۰۶/۱۷
مدیربسیج جامعه پزشکی آمل در گفتگو با بسیج:

بیش از ۶۰ هزار زائر اربعین از خدمات درمانی رایگان بسیج جامعه پزشکی آمل بهره‌مند شدند

ساری-مدیربسیج جامعه پزشکی وسلامت شهرستان آمل از ارئه خدمات درمانی رایگان به بیش از ۶۰ هزار زائر در اربعین امسال خبر داد.

خبرگزاری بسیج، عباس اقوامی ظهرامروز در گفتگو با خبرنگار بسیج در آمل از اعزام ۶۰ بسیجی کادر درمانی  با هزینه شخصی به اربعین حسینی خبر داد و گفت: این بسیجیان درمسیر نجف به کربلا و مرزخسروی تمامی خدمات داروئی، عمومی و تخصصی، بستری موقت، تزریقات و سرم تراپی، پانسمان، احیاء و انتقال به صورت شبانه روزی به زائران ارائه دادند.

اقوامی گفت: تلاش بر این بود پوشش مناسبی درعراق ایجاد شود تا سهولت دسترسی برای دریافت خدمات وجودداشته باشند تا زائران به راحتی نیاز‌های بهداشتی و درمانی خود را برطرف کنند.

مدیربسیج جامعه پزشکی آمل در ادامه ازنقش قرارگاه حاج قاسم سلیمانی به عنوان پشتیبان گروه‌های پزشکی جهادی خاطرنشان کرد: از ماه‌ها قبل قرارگاه وارد عرصه شده و تلاش نموده نیاز‌های تجهیزاتی و دارویی گروه‌های جهادی را تامین کند گسترش خدمات رسانی بسیجیان جامعه پزشکی به زائران اربعین سبب شده تا روزانه به بیش از ۷ هزار زائر خدمات ارائه شود.

مدیربسیج جامعه پزشکی وسلامت شهرستان آمل از ارئه خدمات درمانی رایگان به بیش از ۶۰ هزار زائر حسینی هم خبر داد و افزود:با تدبیرفرمانده جهادی سپاه شهرستان جناب سرهنگ داغمه چی در فراخوان نذر دارو مردم عزیز آمل پای کار آمدند و با همت عالی در تامین ۹۰ درصد دارو مشارکت داشتند و مراکز درمانی وشبکه بهداشت نیز دراین کاربزرگ همکاری نمودند که قدردان این همت کریمانه میباشیم.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید