به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج بهبهان: مسجد و پایگاه حضرت امیر علیه السلام با فرارسیدن ایام اربعین حسینی علیه السلام و موج اعزام زائرین از اوایل ماه صفر ، میزبان و پذیرا زائرین حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام بخصوص زائرین پاکستانی بوده و خدماتی همچون اسکان ، صبحانه ، نهار، شام ، بهداشت و درمان و... توسط خادمین مسجد و بسیجیان پایگاه ارائه داده شده است.
فرمانده محترم پایگاه حضرت امیر علیه السلام در این خصوص بیان داشته است ؛ افتخار خدمت به زائرین اربعین حسینی توفیقی است که خداوند متعال به ما و خادمین مسجد عنایت داشته است و از اوایل ماه صفر با توجه به اعزام زائرین اربعین حسینی ، خادمان مسجد و پایگاه حضرت امیر علیه السلام بدون وقفه و شبانه روزی مشغول خدمت به زائرین بوده و در این میان بانوان جهادی در تمامی زمینه ها همکاری های لازم را داشته و صف اول خدمت به زائرین بوده اند .
در ادامه وی تصریح کرد ؛ با پایان یافتن اربعین حسینی و موج بازگشت زائرین خدمات رسانی ادامه خواهد داشت و میزبان زائرین عزیز خواهیم بود.