۱۱ / فروردين / ۱۴۰۴ - 31 March 2025
21:06
کد خبر : 9540289
۲۲:۴۶

۱۴۰۲/۰۶/۲۹
فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) ایلام خبر داد:

۳ هزار بسته نوشت‌افزار بین دانش‌آموزان نیازمند ایلامی توزیع می شود

فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) ایلام گفت: ۳ هزار بسته لوازم‌تحریر و نوشت‌افزار توسط سازمان بسیج سازندگی و بسیج دانش‌آموزی بین دانش‌آموزان بی‌بضاعت در مناطق مختلف ایلام توزیع خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج، سردار جمال شاکرمی فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) ایلام عصر چهارشنبه در حاشیه برنامه توزیع لوازم‌تحریر و نوشت‌افزار در سالن ۹ دی ایلام گفت: ۳ هزار بسته لوازم‌تحریر و نوشت‌افزار توسط سازمان بسیج سازندگی و بسیج دانش‌آموزی بین دانش‌آموزان بی‌بضاعت در مناطق مختلف ایلام توزیع خواهد شد.

 

وی افزود: ارزش هر بسته لوازم‌تحریر ۵ میلیون ریال است که جمعاً ۱۵ میلیارد ریال برای این بسته‌ها در نظر گرفته شده است.

 

شاکرمی در ادامه گفت: بین آموزش پرورش و سپاه طرح‌های مختلفی از جمله طرح شهید عجمیان، در قالب ۱۵۰ گروه جهادی ۲۵۰ مدرسه مرمت، تعمیر و بهسازی شده و همچنین حدود ۲ هزار نیمکت تعمیر شده است.

 

 فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) ایلام خاطرنشان کرد: در روزهای آینده و بازگشایی مدارس بحث راهیان نور و راهیان پیشرفت در دستور کار است.

 

وی یادآور شد: امسال همایش یک‌روزه مسئولان آموزش‌وپرورش و سپاه با حضور فرمانده کل سپاه، وزیر آموزش‌وپرورش و رئیس سازمان بسیج برگزار خواهد شد که زمینه همکاری بیشتر را فراهم آورده و به‌عنوان یک مجموعه کمک‌کننده در کنار آموزش‌وپرورش در مسائل محرومیت‌زدایی تربیتی و... خواهیم بود.

 

شاکرمی تصریح کرد: آموزش‌وپرورش بزرگ‌ترین مهم‌ترین و تأثیرگذارترین مجموعه در کشور است و باتوجه‌به اینکه در آموزش‌وپرورش زمینه همکاری سایر نهادها فراهم شده است، نقش بسیج به‌خاطر رسالت سپاه یک نقش‌برجسته است و در استان ایلام هم به لحاظ روحیه مسئولان آموزش‌وپرورش و فضای پر از احساس و محبت مجموعه‌های دانش‌آموزی بیشتر در کنار آن‌ها خواهیم بود.

جواد زراعتی
خبرنگار: جواد زراعتی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید