به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج هرمزگان، سرهنگ دوم پاسدار علی خادمی نژاد فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه سیریک در نماز عبادی سیاسی جمعه ضمن تبریک فرارسیدن هفته دفاع مقدس گفت، این هفته فرصتی بزرگ برای تبیین دستاوردهای بی نظیر انقلاب اسلامی و ملت شریف ایران در طول هشت سال دفاع مقدس و جنگ تحمیلی و بعد از آن است.
سرهنگ دوم پاسدار خادمی نژاد اظهار داشت، در جنگ تحمیلی و بعد از آن ملت ایران نشان داد که هر چه خواست و اراده کرد به آن رسید و مهمترین آن استقلال و عدم سلطه بیگانه و تولد وتداوم نظام جمهوری اسلامی بود که خود اساتید دانشگاه های کشورهای سلطه گر و استعمارگر نظیر انگلستان به این مهم اذعان دارند که مهمترین نظام و حکومت برای کشور ایران، جمهوری اسلامی است.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه سیریک افزود، دستاوردهای انقلاب اسلامی که نشان دهنده توانمندی ملت شریف ایران است باید برای نسل جوان و نوجوان تبیین شود و یک نوجوان و جوان بداند که این انقلاب از کجا نشأت گرفته و امانت کیست و برای این انقلاب چه چیزهایی و چه افرادی فدا شده است.
وی در پایان اضافه کرد،در طول هفته دفاع مقدس در شهرستان بیش از ۱۵۰برنامه ی مختلف فرهنگی، معنوی، اجتماعی،بصیرتی جهادی، بهداشتی و ورزشی برگزار خواهد شد که ۲۰ برنامه ی عمومی با حضور مردم و بسیجیان خواهد بود.