۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
23:20
۱۱:۲۳

۱۴۰۲/۰۷/۰۴
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان زنجان:

ملت ایران در برابر دسیسه های مستکبرین ایستاده است

زنجان _ مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالمهدی (عج)استان زنجان با بیان اینکه هدف دشمن تسلط بر کشور ایران اسلامی است،گفت:ملت ایران در برابر دسیسه مستکبرین ایستاده است.

ملت ایران در برابر دسیسه های مستکبرین ایستاده است

حجت‌الاسلام حسن بیگدلی در گفتگو با خبرنگار بسیج زنجان؛ ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، اظهار داشت: ایران اسلامی آغازگر جنگ نبود و در سال ۵۹ این جنگ بر کشور ما تحمیل شد و جوانان انقلابی ما از کشور در برابر متجاوزین دفاع کردند.

وی با بیان اینکه ثمره خون شهیدان، آزادگان، جانبازان، ایثارگران و رزمندگان امروز موحب استقلال و آزادی ایران اسلامی شده است، گفت:ملت ایران در مقابل تمام دسیسه‌های مستکبرین ایستاده است.

این مسئول با اشاره به اینکه هدف دشمن تسلط بر کشور ایران اسلامی است، گفت: امروز ما در عرصه‌های علمی، پزشکی، نظامی و امنیتی در بالاترین سطح قرار داریم و این توسعه روزافزون کشور را مدیون ایستادگی ملت ایران و شهدا هستیم.

حجت‌الاسلام بیگدلی با بیان اینکه در حوزه‌هایی همچون سدسازی، تونل، راه دریایی، زمینی و ریلی به موفقیت‌های بزرگی رسیده‌ایم، تصریح کرد:با وجود تمام تحریم‌ها این موفقیت بزرگ بی نظیر است.

مسئول دفتر نمایندگی، ولی فقیه در سپاه استان زنجان با اشاره به اتفاقات سال گذشته گفت: دشمن با تمام قوا به صحنه آمد و با جنگ شناختی، رسانه ای، قومیتی بدنبال تجزیه طلبی بود، اما با حضور به موقع نیرو‌های نظامی و انتظامی و بسیجیان تمام نقش‌های آن‌ها نقش بر آب شد و نتوانستند در مقابل ملت ایران کاری انجام دهند.


این مسئول با اشاره به اینکه ملت ایران همواره ولایتمدار بودند، خاطر نشان کرد: کشور ایران اسلامی، کشور امام زمان است و هدف ما زمینه سازی برای ظهور منجی عالم بشریت است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید