۱۹ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 09 May 2025
11:27
کد خبر : 9542316
۱۸:۲۵

۱۴۰۲/۰۷/۰۴
گفتگوی اختصاصی؛

نقش معلم شهید هوشنگ الهی در تغییر فضای حاکم بر آموزش و پرورش و شهرستان مسجدسلیمان

حاج نادعلی بهرامی مسئول بنیاد مهدویت شهرستان ضمن گفتگوی اختصاصی با این خبرگزاری به بیان فعالیت‌های تربیتی و فرهنگی معلم شهید هوشنگ الهی در شهرستان پرداخت.

به گزارش خبرگزاری بسیج مسجدسلیمان 

 

بهرامی مسئول بنیاد مهدویت شهرستان و معاون سابق پرورشی آموزش و پرورش شهرستان در دهه ۶۰، در این گفتگو پس از بحث در خصوص کالبد شکافی انقلاب با موضوع مقایسه انقلاب اسلامی ایران و انقلاب فرانسه به بیان نقش تربیتی و فرهنگی معلم شهید هوشنگ الهی در شهرستان مسجد سلیمان پرداخت.

 

مسئول بنیاد مهدویت شهرستان مسجدسلیمان در این گفتگو به این نکته اشاره کرد که شهید هوشنگ الهی در دوره‌ای مسئولیت واحد فرهنگی امور تربیتی آموزش و پرورش شهرستان را بر عهده داشتند که ایشان هنوز در سمت معاون پرورشی آموزش و پرورش شهرستان فعالیت نمی کردند؛

 

 او افزود؛ شهید هوشنگ الهی که در واحد فرهنگی امور تربیتی به ارائه خدمت می‌پرداخت با برگزاری نماز جماعت در مدارس و مراسم‌های دعا از جمله دعای کمیل و ندبه در مدارس از تاثیرگذاران در تغییر فضای حاکم بر شهرستان مسجدسلیمان پس از ۵۰ یا ۶۰ سال استعمار انگلیس بوده است. 

 

او ادامه داد:  ایشان با حمایت و همراهی خانواده خود به برگزاری دعای کمیل و توسل در  محلات شهرستان و منازل شهدا می‌پرداخت. 

 شهید هوشنگ الهی، امسال بعنوان شهید شاخص استان خوزستان معرفی شد.

امیر ضیغمی
خبرنگار: امیر ضیغمی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید