به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از زاهدان، منصوره میر شهرکی فرمانده حوزه مقاومت ام الائمه بسیج ناحیه زاهدان در خصوص برگزاری کافه گفتگو و ارشاد چهره به چهره اظهار داست: پوشش بویژه برای خانم ها مساله ای است که در فرهنگ کشورمان بسیار اهمیت داشته اما چندی است با بی توجهی به این مساله، فرهنگ اصیل ایرانی در زمینه پوشش دستخوش تغییرات ناخوشایند شده است.
وی تصریح کرد: پوشش نامناسب برخی از دختران و پسران که به دنبال تبلیغات غربی در کشور مرسوم شده است، آسیب هایی را در جامعه هم برای افراد بدپوشش و هم دیگر افراد جامعه بوجود آورده است.
این مقام مسئول افزود: مساله بدحجابی امروز به عنوان یک معضل در جامعه بخصوص در کلانشهرها مطرح است.
فرمانده حوزه مقاومت ام الائمه گفت: با وجود همه تاکیداتی که در این زمینه صورت گرفته است اما هنوز مساله بدحجابی و آسیب ها و معضلاتی که برای جامعه بوجود می آورد، به صورت صحیح تبیین نشده است.
میر شهرکی تصریح کرد: جامعه ای که دچار تهاجم فرهنگی شود تغییرات اجتماعی در آن سریعتر صورت می گیرد و ارزش در آن جامعه ناپایدار است و هنجارشکنی در آن مرسوم می شود.دشمنان انقلاب اسلامی در تهاجم به ارزش های مقدس ما می خواهند تقدس زدایی کنند ، آن گاه به اهداف شوم خود برسند.
وی اظهار داشت: بسیاری از کجروی های گوناگون اجتماعی مانند مدگرایی، شورش ها و درگیری های خیابانی، ناهم نوایی اجتماعی و آزارهای جنسی، از بدحجابی و بی هویتی اجتماعی سرچشمه می گیرند.
انتهای پیام/