۲۲ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 12 May 2025
07:37
کد خبر : 9543324
۱۰:۲۵

۱۴۰۲/۰۷/۰۶

برگزاری سی امین دوره مسابقات قرآن و عترت بسیج دربخش کنارتخته

سی امین دوره مسابقات قرآن و عترت بسیج دربخش کنارتخته برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از فارس، سی امین دوره مسابقات قرآن و عترت بسیج دربخش کنارتخته برگزار شد.

سمیه علی پور فرمانده حوزه مقاومت بسیج خواهران کنارتخته گفت: این دوره از مسابقات با حضور قاریان و حافظان خواهردر رشته‌های قرائت، ترتیل، حفظ، روخوانی و روانخوانی، صحیفه سجادیه و نهج البلاغه در سطوح سنی مختلف برگزار شد.

فرمانده حوزه مقاومت بسیج خواهران کنارتخته : تنوع رشته‌های مختلف حفظ و قرائت و مفاهیم در قالب‌های فردی، خانوادگی و گروهی باعث اشتیاق و تشویق روزافزون در استقبال از این اتفاق زیبای قرآنی بوده است.

وی گفت: این دوره از مسابقات و رشته‌ها به گونه‌ای در نظر گرفته شده که عموم بسیجیان و آحاد مردم بتوانند در این مسابقات شرکت کنند.

در این دوره مسابقات قرآن و عترت بسیج در شهرکنارتخته بیش از ۱۰۰نفر شرکت کردند.

فرمانده حوزه مقاومت بسیج خواهران کنارتخته گفت: این دوره از مسابقات با هدف انس عمومی جامعه و آحاد بسیجیان با قرآن و به منظور رونق آموزش‌های قرآنی از طریق برقراری کلاس‌های قرآنی در سطح پایگاه‌ها و نیز شناسایی و پرورش استعدادهای قرآنی در بین بسیجیان و آحاد مردم برگزار می‌شود و در پایان ازنفرات برتر تجلیل به عمل می آید.

علیپور تصریح کرد: نفرات برگزیده این مسابقات در مسابقات شهرستانی واستانی به رقابت می‌پردازند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید