۱۶ / تير / ۱۴۰۴ - 07 July 2025
21:46
کد خبر : 9543325
۱۵:۵۵

۱۴۰۲/۰۷/۰۷
تصاویر/

اجتماع یادگاران هشت سال دفاع مقدس در عباس آباد

ساری- در هفته دفاع مفدس اجتماع یادگاران هشت سال دفاع مقدس و جوانان نقش آفرین گام دوم انقلاب اسلامی در شهرستان عباس آباد برگزار گردید.

به گزارش خبرگزاری بسیج از مازندران، سرهنگ تدریسی فرمانده سپاه شهرستان عباس آباد در این اجتماع ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: هفته دفاع مقدس یادآور رشادت‌ها، دلاورمردی‌ها و جان‌فشانی ملت بزرگ ایران، رزمندگان و شهداست.

دکتر سید علی سلیلی استاد حوزه و دانشگاه  هم در سخنانی با بیان اینکه نوجوانان و جوانان کشورمان امروز میراث دار دفاع مقدس هستند گفت: گفتمان و مسیر شهدا همچنان در جامعه استمرارخواهد داشت و هنوز دنیا ازپنجره دفاع مقدس به عظمت کشور ما می‌نگرد.

وی با اشاره به اینکه اهداف تهاجم فرهنگی از بین بردن ارزش‌ها و روحیه جهادی و انقلابی مردم کشورمان است تصریح کرد، بیانیه مقام معظم رهبری منشور انقلاب اسلامی است ، مفاد و مضامین این بیانه باید به عنوان راهنمای عمل برای حرکت جوانان باشد.

دکتر سید سلیلی گفت:با توجه به کلید واژه های این بیانیه مهم، حرکت انقلابی با روحیه ایثارگری می تواند ما را در رسیدن به اهداف تعیین شده موفق کند.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید