به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل ، حجت الاسلام والمسلمین رضایی در دیدار با خانواده شهید هاشم بیدار ،اظهار کرد: شهداي ما در خانواده هايي با تربيت اسلامي بزرگ شده اند و دست پرورده پدران ومادراني هستند كه لحظه اي در تربيت فرزندانشان قصور نكرده و غفلت نداشته اند
وی افزود: امروز چراغها و مشعل این راه روشن به دست فرزندان، همسران و مادران شهداست. آنها که فداکاری کردند و با تقدیم عزیزان خود در دوران دفاع مقدس، درس عزت، جوانمردی و ایثار به همه ملتها دادند.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین، تصریح کرد: وظیفه ما خدمت گذار شهدا بودن به معنای واقعی است و انشاالله که بتوانیم به معنای واقعی خدمت گذار شهدا باشیم و آرمان های آنها را همیشه زنده نگه داریم.
وی ادامه داد: بنا به فرمایش مقام معظم رهبری که فرمودند:"احترام و تکریم خانواده شهدا یک تعارف نیست بلکه یک وظیفه و حقیقت است." ما هم باید افتخار کنیم که خادم ایثارگران و خانواده های شهدا هستیم و لذا در این خصوص امید است بتوانیم به مسئولیتی که بر عهده داریم به درستی عمل کنیم
رضایی افزود: هرچند کاری که انجام میدهیم ناچیز است اما ما می خواهیم نشان دهیم که به خانواده شهدا و خود شهدا بدهکار هستیم و لذا یاد و خاطره شهدا باید در یاد، خاطر و عملکرد ما همیشه باقی بماند زیرا آنها خونشان را در راه اسلام، قرآن و امام حسین(ع) فدا کردند.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به اینکه مادران ،پدران و خانواده های شهدا حقشان را به اسلام ادا کردند، بیان کرد : همه ما مدیون شهدا و مادران شهدا هستیم،کلامی بالاتر از این ندیدم که رهبر معظم انقلاب فرمودند:شهدا مدیون مادران و همسران خود هستندچراکه اگر مجاهدت وتلاش همسران و مادران نبود شهدا به فیض شهادت نایل نمی شدند.