۲۰ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 10 May 2025
02:42
کد خبر : 9544356
۲۲:۲۰

۱۴۰۲/۰۷/۰۹
فرمانده سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین؛

رزمندگان پیشکسوت، مردان روزهای سخت در بحران هستند

سردار آتانی گفت: شما مردان روزهای سخت هستید که در همه بحران ها مقتدرانه در صحنه بودید همچنان که در اغتشاشات اخیر، قدمهایتان آرامبخش دلهای مومنان بود.

 

قزوین_ به گزارش بسیج، سردار رستمعلی رفیعی آتانی فرمانده سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین، در همایش رزمندگان که در سالن اجتماعات حضرت زهرا(س) سپاه استان برگزار شد گفت: شما رزمندگان هیچ وقت از سپاه جدا نشدید و تنها مکان شما عوض شده و تکثیر شده آید که تربیت انسان را انجام دادید و در مسیر پاسداری از انقلاب و ملت با رهبری امام مستضعفان با محاسن مشکی به جبهه رفتید و حماسه جاودان دفاع مقدس را خلق و در کنار لاله های گلگون میهن اسلامی نگاهی به آسمان داشتید. شما رزمندگان مسیر پرواز تا بی نهایت را در کنار شهدا تجربه کردید و اسرار آنها را در قلب خود به یادگار دارید.

 وی تشریح کرد: امروز با محاسن سفید در کف میدان ایستاده اید و در رکاب انقلاب از ازل تا ابد خدای متعال شما را مجاهد فی سبیل الله خلق کرده است و شکست دشمنان را در فکر و بازوان شما قرارداد تا امروز تبدیل به یک پناهگاه برای مظلومان عالم باشیم.

 فرمانده سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین بیان کرد: روزی با دستان خالی در برابر تمام تانک ها و تجهیزات دشمن ایستادگی کردید و با پیروی از امام مستضعفان پیروز میدان شدید و با بازوان پرتوان شما دست ابرقدرت ها را از کشور کوتاه کردیم. شما مردان آتش، حماسه و خون هستید که دنیا بر بلندای همت شما آفرین گفت و ابهت دو ابرقدرت شرق و غرب را در هم شکستید.

فرمانده سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین در ادامه تاکید کرد: شما رزمندگان در اوج جوانی به همه دلبستگی های دنیا پشت پا زدید و تربیت یافته مکتب حسینی هستید و با الهام از آموزه های قرآن، صاحبان خیبر، بدر، کربلای ۴ و ۵ شدید و شما رزمندگان منتقمین تاریخ هستید.

سردار آتانی گفت: اگر رزم و همت شما رزمندگان بود هرگز امام حسن مجتبی(ع) و امام علی(ع) تنها نمی ماندند، شما مردان روزهای سخت هستید که در همه بحران ها مردان در صحنه بودند. در اغتشاشات اخیر وقتی ارازل و اوباش به دنبال تعطیلی بازار بودند شما پیشکسوتان در بازار قدم زدید و چقدر قدمهایتان آرامبخش دلهای مومنان بود.

وی در پایان عنوان کرد: در ۴۵ سال با تمام سختی ها و مرارت ها در کنار انقلاب و مردم ایستادید و وظیفه بنده تکریم و آزمودن از دانش و تجربه اندوخته شماست که گنجینه دفاع مقدس است.

 

انتهای پیام/۱۰۰۲/

صادق چگینی
خبرنگار: صادق چگینی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید