۲۸ / تير / ۱۴۰۴ - 19 July 2025
19:36
کد خبر : 9544483
۱۴:۱۷

۱۴۰۲/۰۷/۱۰
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه عجب شیر:

مقابله با وحدت مسلمانان توطئه دشمن بوده است

تبریز- مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه عجب شیر گفت: ایجاد یاس و ناامیدی از آغاز جنگ از جمله توطئه دشمنان برای مقابله با انقلاب اسلامی است اما ایستادگی مردم برای حفظ انقلاب باعث وحدت مسلمانان در داخل و منطقه شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، یوسف پور گجینی به مناسبت هفته وحدت در جمع بسیج جامعه زنان افزود: منظور از هفته وحدت و اتحاد بین مسلمانان یعنی نقاط اشتراک همدیگر را تقویت کنیم و اختلافات قومیتی و مذهبی را در حد توان کاهش بدهیم.
وی به هدف مشترک دشمن در اختلاف افکنی بین مسلمانان اشاره و گفت: دین اسلام نقطه اشتراک مسلمانان است و دشمنان می‌خواهند اثری از اسلام نباشد.
پورگجینی با تاکید بر پیام هفته وحدت تصریح کرد: دشمن می‌خواهد بین اقوام ملیت‌ها و گروه‌های اسلامی جدایی ایجاد کند پیام هفته وحدت این است که دشمن مشترکمان را که آمریکا و انگلیس است بشناسیم و با هم متحد باشیم.
 
 
 
 

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید