۰۷ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 27 April 2025
18:34
کد خبر : 9544558
۲۰:۲۲

۱۴۰۲/۰۷/۱۰

استفاده از تجارب پیشکسوتان سپاه پاسداران برای خدمت به نظام مقدس اسلامی

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گتوند گفت: تجارب پیشکسوتان سپاه پاسداران در خدمت به نظام مقدس اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان ،سرهنگ علی جعفری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گتوند ضمن تبریک ایام هفته وحدت و گرامیداشت هفته دفاع مقدس در نشست صمیمی وابستگان سپاه و جمعی از پیشکسوتان دفاع مقدس شهرستان گتوند در حضور خانواده‌های آنان با تجلیل از رشادت و زحمات آنان و پشتیبانی خانواده‌های آنان در دوران دفاع مقدس، نقش ممتاز وابستگان سپاه در پیروزی انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس را بی بدیل دانست.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گتوند افزود: امروز هم در استمرار رسالت پاسداری صحنه‌های مختلف نقش آفرینی کرده اند و در قالب مدافعین حرم و در نهضت عظیم مقابله با کرونا شرکت داشتند و در ریشه کنی داعش و بیماری منحوس کرونا فعالیت خوبی داشته اند.

سرهنگ جعفری ادامه داد: تجارب پیشکسوتان سپاه پاسداران در خدمت به نظام مقدس اسلامی است و این یک ظرفیت برای تولید قدرت نرم نظام اسلامی است.

این مقام مسئول تصریح کرد: پیشکسوتان سپاه پاسداران روزگاری در صف مقدس دفاع از انقلاب اسلامی بودند و تمام داشته‌های خود را برای دفاع به میدان آوردند و امروز پس از بازنشستگی در عرصه دفاع از نظام مقدس اسلامی لحظه‌ای دریغ نمی‌کنند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گتوند در پایان گفت: ظرفیت گرانبهای آنان در ماموریت‌های مختلف فرهنگی، نظامی، خدماتی و سازندگی باید استفاده شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید