۲۲ / تير / ۱۴۰۴ - 13 July 2025
01:26
کد خبر : 9545246
۱۰:۰۵

۱۴۰۲/۰۷/۱۴

یک روز شاد پیشکسوتان و وابستگان سپاه بهبهان در کنار سالمندان در روز جهانی سالمند

تکریم سالمندان و پرسنل خانه سالمندان آل یاسین بهبهان به مناسبت روز جهانی سالمند توسط کانون پیشکسوتان و وابستگان سپاه ناحیه بهبهان صورت گرفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج بهبهان: مراسم گرامی داشت روز جهانی سالمندان با حضور حجت الاسلام ساسان نژاد مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه بهبهان و جمعی از پیشکسوتان و وابستگان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در خانه سالمندان آل یاسین بهبهان برگزار گردید.

 

حجت الاسلام والمسلمین ساسان نژاد ضمن گرامیداشت روز جهانی سالمند ،سالمندان را موهبتی الهی دانست و گفت : اگر چه سالمندان به لحاظ جسمی ناتوان و خسته اند اما به لحاظ تجربه پر بها و ارزشمند ترین سرمایه به شمار می روند .

 

وی افزود : باید در اجتماع به گونه ای فرهنگ سازی شود تا معنای واژه سالمند از رخوت و سستی به بعد مثبت و مفهوم عمیق  وفاداری ،بصیرت و انسانیت جایگزین شود.

 

گفتنی است این مراسم همراه با برگزاری جشن و برنامه های شاد و مفرح بوده و ۴۹نفر از سالمندان عزیز و ۲۷ نفر از کارکنان تکریم شده است ‌.

امیر ضیغمی
خبرنگار: امیر ضیغمی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید